Naar de top van de pagina
Gemeente staden

Bibliotheek

Een bezoekje aan de bib is altijd ontspannend en verrijkend! Je proeft er van cultuur en vindt er duizenden materialen. Boeken en strips, kranten en tijdschriften, films, televisieseries en games, en digitale bronnen voor alle leeftijden. Je kan er gratis op het wereldwijde web, vindt er alle mogelijke informatie en leert er iedere keer bij. Je kan er ongestoord werken, studeren of lezen. Maar je loopt er ook vrienden, kennissen of dorpsgenoten tegen het lijf, tijdens de openingsuren of tijdens een van de vele kennis- of vrijetijdsactiviteiten die op het programma staan.

Snuisteren in de collectie

Klik hier om al even te snuisteren in onze collectie.

Website up-to-date

Op onze website vind je alle mogelijke praktische informatie en een kalender met onze activiteiten, steeds up-to-date.

Tot uw dienst

Vind je toch niet meteen wat je zoekt of worstel je met een vraag die je al enige tijd bezighoudt? Aarzel dan niet om een bibliotheekmedewerker aan te spreken of ons een mailtje te sturen. Wij halen alles uit de kast om je de juiste informatie te bezorgen.

Ben je op zoek naar een boek, een strip, een dvd, … dat/die wij niet in onze collectie hebben? Contacteer ons. Wij kunnen het materiaal dat je wenst, aanvragen in een collega-bibliotheek. Binnen drie à vijf werkdagen kan je het dan komen afhalen aan onze balie. Hier kan je alvast zoeken in het verzamelde aanbod van alle West-Vlaamse bibliotheken.  

Tot binnenkort!

Bibliotheek De Gobbe

Openingsuren & contact

adres
Ooststraat 28840 Staden
Tel. tel.
051 70 82 24
e-mail

Deel deze pagina

Maak je afspraak bij dienst Leven

Sluiten

Moet je bij dienst Leven zijn en wil je vlot geholpen worden? Maak een afspraak online of telefonisch via 051 70 82 02. Kom je zonder afspraak? Hou er rekening mee dat je even moet wachten tot er een vrij moment is. Of we kijken ter plaatse om een afspraak in te plannen op een andere dag.