Naar de top van de pagina
Gemeente staden
Gedreven vooruit

Huis van het Kind

Waarvoor kan ik terecht in het Huis van het Kind?

Huis van het Kind Staden is een lokaal samenwerkingsverband dat jou, als ouder, ondersteunt bij de zorg en opvoeding van je kinderen. Je kan er terecht met alle vragen over kinderen en jongeren grootbrengen. Je krijgt er advies over de opvoeding van je kinderen, kan er ook deelnemen aan activiteiten en tips uitwisselen met andere ouders. Samen met verschillende partners maken we werk van een aanbod rond preventieve gezondheidszorg, opvoeding en ontmoeting.

Voor wie?

Het Huis van het Kind is er in de eerste plaats voor ouders en kinderen. Maar iedereen die iets met opvoeding te maken heeft is welkom: toekomstige ouders, grootouders, andere gezinsleden, hulpverleners, organisaties ...

Waar?

Huis van het Kind Staden wordt erkend en gesubsidieerd door Kind en Gezin. Deze website helpt je op weg, maar ook in het AC/DC, Ieperstraat 109 in Staden, kan je terecht met al je vragen.

Partners

Het samenwerkingsverband bestaat uit partners met een aanbod dat gezinnen ondersteunt. De gemeente Staden coƶrdineert het samenwerkingsverband. Onze partners zijn: