Naar de top van de pagina
Gemeente staden

Zwembad De Amfoor

Zwemplezier gegarandeerd

Het zwembad De Amfoor is volledig vernieuwd en aangepast aan de huidige normen. Jong en oud kan terecht voor een leuke zwempartij in dit zwembad. Er is een peuterbadje voor de allerkleinsten, een grotere instructiebad om zwemstijlen te oefenen en ook een groot 25 meter zwembad waarin je baantjes kunt trekken.

'Aqua Mundo' is de cafetaria bij het zwembad waarbij je gezellig een babbeltje kunt slaan voor en na het zwemmen.  

Samenwerking 

Staden is een actieve partner in het samenwerkingsverband dat de renovatie van het zwembad in 2015 mogelijk maakte. Ook de buurgemeenten Zonnebeke en Langemark-Poelkapelle zijn vertegenwoordigd in het dagelijks bestuur van het zwembad in Moorslede. 

Goedkopere tarieven voor Stadenaars

Door de participatie van de gemeente Staden kunnen onze inwoners genieten van een goedkoper tarief om te gaan zwemmen. Deze tarieven kan je lezen op de website van De Amfoor. 

Openingsuren & info

Alle informatie kan je lezen op de website van De Amfoor. Ook de openingsuren zijn via deze website te raadplegen.

 

 

De Amfoor

Openingsuren & contact

adres
Iepersestraat 52H8890 Moorslede
Tel. tel.
051 77 85 17
e-mail
website
www.amfoor.be

Deel deze pagina

Maak je afspraak bij dienst Leven

Sluiten

Moet je bij dienst Leven zijn en wil je vlot geholpen worden? Maak een afspraak online of telefonisch via 051 70 82 02. Kom je zonder afspraak? Hou er rekening mee dat je misschien even moet wachten tot er een vrij moment is. Is er geen plaats meer vrij, kijken we samen om een nieuwe afspraak in te plannen.