Naar de top van de pagina
Gemeente staden

Staden-app

Ken je de Staden-app al? Deze handige, gratis app houdt je niet alleen op de hoogte van alle nieuwtjes in de gemeente, maar is bovendien een handige gids door je dagdagelijkse leven. Hij herinnert je aan de afvalophaling, informeert je over de werken in je buurt of maakt het mogelijk om een bestelling te plaatsen bij de bakker om de hoek. Kortom: met de Staden-app is alles mogelijk.

Download de gratis app.

Waarom moet je als inwoner deze app hebben? 

Afvalkalender op zak 

Met de Staden-app heb je een handig hulpje op zak. Hij herinnert je niet alleen aan de volgende afvalophaling, maar vertelt je meteen ook of het nu restafval, papier en karton of pmd is. Jij hoeft enkel je adres op te geven. Handig!

Problemen melden 

Een put in de weg? Zwerfvuil? Of andere vormen van overlast? Haal de app erbij en neem er direct een foto van, de locatie wordt doorgegeven en jouw melding komt terecht bij de juiste dienst. En dat allemaal in een paar duimvegen.

Hinder rondom u 

Hou je er ook niet van om verrast te worden door plotse werken of hinder? Begrijpelijk! Met de 'hinder rondom u'-functie krijg je voortaan een goed zicht op de werken die zich in jouw buurt afspelen. Mooie vriendendienst, niet? 

Steeds de laatste nieuwtjes 

Met de Staden-app krijg je alle nieuwtjes rechtstreeks in je broekzak. Of het nu over de nieuwe coronamaatregelen gaat, een artikel in de lokale pers, een nieuwtje van het gemeentebestuur of promoties van een handelaar om de hoek, ze staan allemaal gebundeld op één handig overzicht. En om zeker te zijn dat je niets mist, kan je kiezen om meteen ook een melding te krijgen.

Vragen stellen 

Je zit met een vraag waar je niet direct het antwoord op weet?? Neem jouw smartphone bij de hand en chat via de app met het gemeentebestuur. We helpen jou met veel plezier verder! 

Evenementenkalender 

Gedaan met zoeken naar leuke uitjes voor het weekend. Met de app heb je steeds een handige evenementenkalender op zak. Niet alleen de gemeentelijke activiteiten zijn opgenomen, maar ook die van jouw vereniging. Zo weet je meteen welke dagen je met stip moet aanduiden in je agenda.

Bestel je Stadenbon 

Ben je nog op zoek naar het ideale geschenk van eigen bodem? Dan weet de Stadenbon raad. Het is de cadeaubon van eigen bodem. Ideaal om onze lokale handelaars te steunen, maar ook het perfecte cadeau voor jouw volgende geschenkronde.

Je buurt in kaart 

Lokale ondernemers, zorgverstrekkers, verenigingen ... Allemaal krijgen ze een gratis plekje op de Staden-app. Zij kunnen zelf nieuwtjes uitsturen of je op de hoogte houden. Volg je favoriete handelaar of vereniging en blijf op de hoogte van hun reilen en zeilen. 

Reserveren & bestellen 

Tafeltje reserveren bij jouw favoriete restaurant in de buurt of jouw smaakmaker bestellen bij de bakker om de hoek? Het kan heel simpel via de app. Vind je je handelaar niet terug? Dan heeft hij/zij de functie nog niet geactiveerd. Maar daar kan altijd verandering in komen 😉. 

Jobs 

Op zoek naar een nieuwe uitdaging of wil je gewoon eens rondneuzen op de arbeidsmarkt in jouw buurt? Dat kan met de Staden-app. Met een duimveeg naar links of rechts baan je je een weg door de vacatures in jouw buurt. 

Wat kan je als handelaar of vereniging met deze app? 

Als Stadense handelaar of vereniging opent de Staden-app nog veel meer deuren. Na een eenvoudige registratie kan jij jouw producten, activiteiten, vacatures … delen met al onze inwoners. Hier een klein overzichtje van wat je allemaal kan doen:

  • maak je eigen, gratis webshop;
  • deel nieuwtjes met alle Stadenaars;
  • bezorg jouw jobaanbieding tot in de broekzak van onze inwoners;
  • hou jouw klanten/leden op de hoogte van speciale aanbiedingen of evenementen;
  • laat klanten een tafeltje reserveren in jouw zaak.

Via downloads (zie hiernaast) vind je hoe ook jij jouw zaak of vereniging kan registreren op de app. De app is volledig gratis voor alle Stadense handelaars en verenigingen!

Gratis downloaden 

Download de Staden-app gratis via de App Store of Google Play.


E-loket

  • Staden-app - promomateriaal - aanvraag

    Formulier
Staden-app

Openingsuren & contact

Communicatie

adres
Ieperstraat 1098840 Staden
Tel. tel.
051 70 82 00
e-mail

Deel deze pagina