Naar de top van de pagina
Gemeente staden

Lokaal, da's logisch!

maandag 25 maart
Ben je benieuwd welke mooie woorden jouw klanten hebben voor je zaak? Registreer je dan voor deze nieuwe campagne en val achterover van de complimenten! Want moeten we het nog zeggen? Staden telt heel wat lokale tophandelaars!

Ontdek de hartverwarmende campagne van Ik koop lokaal

Bij deze actie krijgt elke klant die bij jou, de lokale handelaar, een aankoop doet een kaartje mee met de vraag om een positieve, hartverwarmende boodschap achter te laten voor jou. Deze interactie is niet alleen bedoeld om de lokale economie te steunen, maar ook om een band te creëren tussen consumenten en handelaars. De meest originele reacties maken kans op een prijs.
De boodschappen staan niet openbaar gedurende de actie. Als handelaar ontvang je nadien een overzicht van alle boodschappen die voor jou nagelaten zijn.  

Schrijf je zaak in

Registreer snel jouw zaak via https://ikkooplokaal.be/nl/logisch en ontvang het promotiepakket (een campagnevideo, digitaal en fysiek promotiemateriaal en een advertentiecampagne).

Tijdslijn

  • 27/3 - 30/4: schrijf je in voor de actie
  • 07/5-14/5: het promotiemateriaal wordt verstuurd
  • 21/5 - 16/6: nodig je klanten uit om een positieve boodschap na te laten
  • 16/6-20/6: We stimuleren de digitale deelname in deze actie. Maar zijn er toch consumenten die op de achterkant van het kaartje een boodschap nalieten in plaats van het inscannen van de QR-code? Dan kan je als handelaar deze kaartjes via de post terugbezorgen. Dit kan via de bijgeleverde enveloppe uit het promopakket.
  • 27/6: bekendmaking winnaars
Nieuwsoverzicht
campagnebeeld

Openingsuren & contact

Wonen & Omgeving

adres
Ieperstraat 1098840 Staden
Tel. tel.
051 70 82 01
Fax fax
051 70 42 86
e-mail

Lees meer artikels over

Deel deze pagina