Naar de top van de pagina
Gemeente staden

Kom naar de Seniorensportdag in Roeselare!

maandag 26 februari
Op donderdag 16 mei 2024 vindt de Seniorensportdag i.s.m. Midwest plaats in Expo Roeselare. De dag wordt gevuld met een ruim aanbod aan beweeg- en sportactiviteiten. We sluiten de sportieve dag af met een dansfeest. Inschrijven kan vanaf 18 maart 2024.

Ruim aanbod

Naast de klassiekers (wandelen, fietsen, petanque), kan je in de sportcaroussel ook proeven van lijndans, zelfverdediging, aquagym, beweegbank, geocaching (begeleide wandeling waarbij je op zoek gaat naar een verstopplaats, schat). Je kan ook kiezen voor Nordic Walking. Dat is een wandeltechniek waarbij je stokken of 'poles' gebruikt. Het is een laagdrempelige intensieve duursport voor jong en oud.  

Games  

Nieuw dit jaar zijn de Digi Sporten, waarbij je op een innovatieve, vernieuwende manier veilig en plezierig kan bewegen in een virtuele, denkbeeldige omgeving (bv. Lü-wand, VR-brillen, spelprojector, …). Verrassend hoe die games je in beweging brengen. Een aanrader! Heb je een vraag over je smartphone, wens je hulp bij het installeren van een app? De digihelpers staan voor je klaar. Breng dus zeker je smartphone mee!  

Doelgroep

Dit alles is specifiek voor medioren en senioren (50-80+)

Datum, uur en locatie

De Seniorensportdag vindt plaats op donderdag 16 mei. Welkom in de Expo van Roeselare vanaf 12.45 uur, Diksmuidsesteenweg 400. 

Dansavond

Na een sportieve dag heb je de mogelijkheid om samen aan tafel te schuiven met een ontspannen dansavond. Er zijn 2 formules:

  • Sporten, koffie en gebak: hiervoor betaal je 8 euro.
  • Sporten, koffie, gebak en avondfeest (maaltijd, drankje en dansavond): 20 euro

Iedereen ontvangt een sportief geschenkje bij inschrijving. 

Inschrijven

Vanaf maandag 18 maart kan je inschrijven via inschrijvingen.roeselare.be of via het Vrijetijdspunt vrijetijd@roeselare.be | 051 26 24 00.

Nieuwsoverzicht
vrouw aan het fitnessen

Openingsuren & contact

Vrije Tijd

adres
Ieperstraat 1098840 Staden
Tel. tel.
051 70 82 04
e-mail

Deel deze pagina