Naar de top van de pagina
Gemeente staden

Stadenbon breidt uit naar wekelijkse markt

donderdag 22 februari
In een voortdurende inspanning om de lokale economie te ondersteunen, kan je de Stadenbon nu ook verzilveren bij abonnementhouders van de wekelijkse markt. Zo is onze cadeaubon van eigen bodem voortaan ook een voltreffer voor bezoekers van de wekelijkse markt. 

Lokale economie

Tot op heden was de Stadenbon exclusief bedoeld voor Stadense handelaars. Dit betaalmiddel moedigt de consumenten aan lokaal te winkelen en de lokale economie te ondersteunen. Met deze recente uitbreiding erkennen we de marktkramers hun bijdrage aan de lokale economie. Het doel is om de lokale markt te versterken en een levendige sfeer te creëren waarin zowel handelaren als consumenten gedijen. 

Enkel voor abonnementhouders

Het gemeentebestuur benadrukt echter dat deze uitbreiding exclusief is voor abonnementhouders van de wekelijkse openbare markt. Ambulante handelaars die hun producten buiten de officiële marktruimte aanbieden, komen hiervoor niet in aanmerking. Hiermee hoopt de gemeente een bloeiende sfeer te creëren tijdens de wekelijkse markt en zo op een onrechtstreekse manier ook de lokale handelaren te stimuleren.  

Interesse?

Om lid te worden

Wil je je registreren als handelaar of marktkramer? Neem dan contact op met de sector Wonen en Omgeving via ruimte@staden.be of 051 70 82 01 en kom op de lijst van de deelnemende zaken!

Om een Stadenbon aan te kopen

Via www.stadenbon.be kan je heel eenvoudig een Stadenbon aankopen ter waarde van 10, 20 of 50 euro. Je krijgt de bon toegestuurd via je mailbox. 

Nieuwsoverzicht
Markt Staden

Openingsuren & contact

Wonen & Omgeving

adres
Ieperstraat 1098840 Staden
Tel. tel.
051 70 82 01
Fax fax
051 70 42 86
e-mail

Lees meer artikels over

Deel deze pagina