Naar de top van de pagina
Gemeente staden

Gezocht: jobstudenten 2024!

vrijdag 5 januari
Ook voor 2024 moedigen we de studenten aan een mooi centje bij te verdienen! We zijn steeds op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde jobstudenten tijdens de schoolvakanties en weekends. Bekijk hieronder ons aanbod.

Wie komt in aanmerking?

 • Je bent geboren in 2008 en bent minstens 16 jaar voor de start van je vakantiejob. Ben je 15 jaar? Dan kan je ook aan de slag als animator (vrijwilliger) op de speelpleinwerking.
 • Het aantal uur en de periode is bespreekbaar. Voor sommige functies is maar een beperkte periode een jobstudent nodig. Je vindt de data terug bij de inschrijvingsformulier.

Wat krijg je in ruil?

 • Een mooie vergoeding
 • een plaatsje in een leuk team
 • een topvakantie vol onvergetelijke momenten
 • een mooie ervaring voor op je CV

Beschikbare vacatures

Woonzorgcentrum De Oever

 • Zorg: Als student zorg- of verpleegkunde bied je hulp bij de verzorging en verpleging in woonzorgcentrum De Oever. Zo zorg je mee voor een aangenaam verblijf voor onze bewoners. Voor deze functie is het volgen van een zorgopleiding/opleiding verpleegkundige vereist. 
 • Leefgroep: Ben je een sociaal iemand en kan je goed overweg met ouderen? Dan is een vakantiejob als leefgroepbegeleider iets voor jou! Je staat in voor de maaltijdondersteuning, onderhoud van de leefruimte, begeleiding, toezicht en ondersteuning van de bewoners in de leefruimte.
 • Onderhoud: Je staat in voor een nette, hygiënische en gezellige omgeving voor alle bewoners en personeelsleden in het woonzorgcentrum. Er is geen specifieke opleiding vereist, maar een liefdevol hart voor de ouderen is een meerwaarde.
 • Keuken: In samenwerking met de diëtiste en collega's sta je in voor de voorbereiding en de bedeling van de maaltijden. Voor deze functie is geen specifieke opleiding vereist, maar interesse in het keukengebeuren is een meerwaarde.
 • Onthaal: Je bent het aanspreekpunt voor medewerkers, bewoners en bezoekers. Je bent verantwoordelijk voor een vriendelijke en professionele ontvangst. Binnenkomende telefoontjes neem je aan en verbind je door. Met een glimlach ontferm je jezelf over allround administratieve taken (kopie, scan, post,...).
 • Ergotherapie: Als ergotherapeut draag je bij tot het streven naar een optimaal dagelijks functioneren van de bewoners in hun woon- en zorgmilieu. Je begeleid de bewoners in hun fysieke, mentale en sociale functies en hun activiteiten van het dagelijkse leven, gericht op het behouden van de bestaande graad van zelfstandigheid. Je vertrekt hierbij van hun specifieke noden en stelt een aantal therapeutische doelstellingen voorop. Voor deze functie moet je minstens een 2de jaar ergotherapie hebben afgerond.

Tiener- en speelpleinwerking De Dagvlinder

 • Hoofdanimator: Je bent 18 jaar én geslaagd in het eerste jaar (ped)agogische richting, je hebt ervaring in het jeugdwerk (bijvoorbeeld in een jeugdbeweging) of je hebt een 'attest animator'. Als voorkeur heb je ervaring op het speelplein. Je ontvangt en helpt de ouders met een glimlach, je toont je van je creatiefste kant bij het uitwerken van activiteiten en je toont het goede voorbeeld. Je bent niet bang voor wat administratie.
 • Animator: Als animator ben je ouder dan 15 jaar en ga je aan de slag op de speelpleinwerking in Oostnieuwkerke, Staden of Westrozebeke. Je staat open voor een waaier aan onvergetelijke ervaringen, leuke bijverdienste, nieuwe vrienden, ravotten met kinderen en boeiende uitstappen. Je ontvangt een vrijwilligersvergoeding.

Buitenschoolse kinderopvang De Paddestoel

 • Begeleid(st)er: Heb je een groot hart voor schoolgaande kinderen? Dan ben jij de persoon die we zoeken! We verwachten van een begeleid(st)er dat je verzorgende taken nauwkeurig uitvoert, creativiteit om de kinderen te animeren, verantwoordelijkheid kan opnemen bij een grote groep kinderen. Als begeleid(st)er buitenschoolse opvang kan je tewerkgesteld worden in Staden, Oostnieuwkerke of Westrozebeke. 

Gemeentehuis AC/DC

 • Onthaal: Je bent het aanspreekpunt voor medewerkers en bezoekers. Je bent verantwoordelijk voor een vriendelijke en professionele ontvangst. Binnenkomende telefoontjes neem je aan en verbind je door. Met een glimlach ontferm je jezelf over allround administratieve taken (kopie, scan, post,...).

Technische dienst

 • Groendienst: Je werkt graag buiten in alle weersomstandigheden?  Als jobstudent groendienst werk je samen met je collega’s mee aan het groenonderhoud. Er wordt gewerkt op de openbare domeinen en aan de openbare infrastructuur.
 • Wegendienst: Je wordt als logistieke hulp ingezet voor bijvoorbeeld het plaatsen van tijdelijke verkeersborden en aanvoer van uitleenmateriaal. 
 • Schoonmaak: Je staat in voor een nette, hygiënische en gezellige omgeving voor de personeelsleden en bezoekers van enkele gemeentelijke gebouwen.

Taalkamp

 • Begeleid(st)er: We zijn op zoek naar enthousiaste jongeren die zich willen inzetten als jobstudent voor ons taalkamp deze zomervakantie, gericht op het bevorderen van sociale interactie en de Nederlandse taal bij kinderen.  Om in aanmerking te komen voor deze vakantiejob is een opleiding animator of leerkracht hebben/volgen vereist. 

Interesse?

Vul de gevraagde gegevens van het sollicitatieformulier in, samen met de gewenste vakantiejob en beschikbare periode. Je sollicitatie is pas volledig nadat je een ontvangstbevestiging krijgt (op het einde van de vragenlijst en via e-mail). Je kan solliciteren tot en met 17 maart 2024. Heb je nog vragen, neem contact op met de personeelsdienst: 051 70 82 09 of personeel@staden.be.

Vul het sollicitatieformulier in

 

Nieuwsoverzicht
Jobstudent met T-shirt van Staden

Openingsuren & contact

Personeel & HRM

adres
Ieperstraat 1098840 Staden
Tel. tel.
051 70 82 00
Fax fax
051 70 42 86
e-mail

Deel deze pagina