Naar de top van de pagina
Gemeente staden

Verras je medewerkers met een Stadenbon!

vrijdag 27 oktober
Je medewerkers zijn het kloppende hart van je bedrijf. Zonder hen kom je nergens. Ze verdienen dan ook nu en dan een welgemeende dankjewel, een fijn compliment of – waarom niet – een Stadenbon? Lees hieronder hoe je dat fiscaal en sociaal voordelig doet.

Waardering

Een klein gebaar … met een torenhoge impact. Werknemers waarderen waardering, meer zelfs: ervaring wijst uit dat waardering krijgen, bijdraagt aan het werkgeluk. Bij een team dat met plezier naar het werk komt, zie je bovendien de productiviteit en klantentevredenheid stijgen, terwijl het ziekteverzuim daalt.

Voordelig vrijgevig zijn

Wist je dat een Stadenbon voor Sinterklaas, Kerstmis en Nieuwjaar 100% fiscaal aftrekbaar is én vrijgesteld is van sociale bijdragen? Dit kan tot 40 euro per jaar per werknemer (het individuele bedrag kan verhoogd worden met 40 euro per kind ten laste). Ook de ontvanger zal hierop niet belast worden omdat het gaat over een geschenk van geringe aard.

Bestellen

Overtuigd? Bestel deze fiscaal voordelige Stadenbonnen snel en makkelijk via www.stadenbon.be. Heb je vragen? Neem zeker contact op met de sector Wonen en Omgeving via ruimte@staden.be of 051 70 82 01.

Nieuwsoverzicht
Stadenbon

Openingsuren & contact

Wonen & Omgeving

adres
Ieperstraat 1098840 Staden
Tel. tel.
051 70 82 01
Fax fax
051 70 42 86
e-mail

Deel deze pagina