Naar de top van de pagina
Gemeente staden

Doe mee aan de koperen Kievit award

vrijdag 15 september
Eind dit jaar reikt Boerennatuur Vlaanderen de allereerste ‘Koperen Kievit’-award uit. Alle land- en tuinbouwers in Vlaanderen die zich de afgelopen jaren hebben ingezet voor de boerennatuur op en rond hun landbouwbedrijf maken kans om deze gloednieuwe award te winnen.

Ben jij de meest boerennatuurlijke boer(in) van Vlaanderen?

Probeer jij de biodiversiteit te bevorderen? Neem je maatregelen voor een goede bodemkwaliteit? Ga je duurzaam om met water op je percelen? Beheer je mee het landbouwlandschap? Ben je gedreven om de inspanningen van de landbouwsector rond boerennatuur in de kijker te zetten? Dan ben jij de ideale kandidaat voor de ‘Koperen Kievit’-award!

Inschrijven

Schrijf je via het inschrijvingsformulier in voor 15 oktober 2023 en maak kans op deze gloednieuwe award en zijn aantrekkelijke prijzenpot! Het team van Boerennatuur Vlaanderen selecteert daarna vijf landbouwers die kans maken op de award en bijhorende prijzen. Wie uiteindelijk wint zal afhangen van het aantal stemmen dat verzameld wordt tijdens de daaropvolgende Facebook-campagne. De uiteindelijke winnaar wordt bekend gemaakt tijdens het Boerennatuur symposium op donderdag 7 december 2023 in Antwerpen.

Nieuwsoverzicht
cartoon van een vogel en landbouwer

Openingsuren & contact

Wonen & Omgeving

adres
Ieperstraat 1098840 Staden
Tel. tel.
051 70 82 01
Fax fax
051 70 42 86
e-mail

Lees meer artikels over

Deel deze pagina