Naar de top van de pagina
Gemeente staden

Acties van Ik koop lokaal voor de Stadense handelaars

vrijdag 15 september
Voor de laatste maanden van het jaar kunnen Stadense handelaars opnieuw beroep doen op gratis promomateriaal. Maar ook de actie 'de winkelsterren van je buurt' is nog steeds geldig.

De winkelsterren van je buurt 

Je kan nog steeds deelnemen aan de actie ‘De winkelsterren van je buurt’. Binnen deze campagne roept 'Ik koop lokaal' handelaars op om samen met collega-handelaars een winkelactie te organiseren in de handelskern. Dit kan een nieuw of bestaand initiatief zijn. De handelscomités kunnen gratis ondersteuning aanvragen voor de uitwerking van een nieuwe of opwaardering van een bestaande actie. Ze krijgen dan een coach toegewezen die hen met raad en daad bijstaat. Deze campagne loopt nog tot eind januari 2024, ook eindejaarsacties komen dus in aanmerking! 


Alle deelnemers worden uitgenodigd op een finale slotshow die zal plaatsvinden in maart (datum nog niet gekend) in Roeselare. De beste acties worden dan ook beloond. Hoofdprijs is een promotievideo voor de handelskern. 

Eindejaar: bestel je gratis cadeaustickers en affiche 

Winkeliers kunnen een gratis pakket stickers bestellen om hun eindejaarsgeschenkjes af te werken met een ‘Ik koop lokaal’-toets. Het pakket bevat: 120 cadeaustickers (drie varianten) en een A3-affiche met eindejaarsbeeld. 
Zolang de voorraad strekt.

Thematisch promotiemateriaal 

Ook dit najaar heeft 'Ik koop lokaal' nog heel wat in petto wat betreft thematisch promotiemateriaal om lokaal kopen in de kijker te zetten. 

Voor volgende thema’s is er digitaal promotiemateriaal beschikbaar: 

  • Back to school 
  • Herfst 
  • Halloween 
  • Sinterklaas 
  • Eindejaar 

De eindejaarscampagne zal ook ondersteund worden met een advertentie in KW Special Feest en affiches bij de handelaars. Download het promotiemateriaal via de website van Ik koop lokaal.

Nieuwsoverzicht