Naar de top van de pagina
Gemeente staden

Gratis online opleidingsreeks "starten na 45"

donderdag 14 september
Ben je 45 jaar of ouder en droom je ervan om zelfstandige te worden? Je bent niet alleen! Steeds meer mensen kiezen op latere leeftijd om een eigen zaak te starten. Een goede voorbereiding en gedegen informatie zijn essentieel voor een vlotte start. Schrijf je daarom in voor een gratis opleiding.

Gratis webinar

Op dromen staat geen leeftijd! Ook na je 45ste kan je nog de stap naar een zelfstandig beroep maken. Om je te ondersteunen in de voorbereiding en je op pad te helpen met de juiste informatie, biedt Overnamemarkt NV in samenwerking met Unizo een gratis online opleiding aan. Deze vindt plaats op dinsdag 21 november, 5 en 12 december 2023. Gastsprekers zijn experts in hun vak en delen hun kennis en ervaring.

Praktische kennis

1. Webinar 21 november: Ondernemen kent geen leeftijd!

Ondernemerscompetenties. Leer je eigen ondernemerscompetenties kennen en ontdek het persoonlijke ontwikkelingsproces als startende 45+ zelfstandige ondernemer. Ontmoet verschillende startersideeën, hoor goede praktijkvoorbeelden en deel ervaringen.

2. Webinar 5 december: Hoe start ik als zelfstandige? Ondersteuning, subsidies, premies en kredietmogelijkheden.

Ontdek de brede waaier aan ondersteuning, subsidies en financiële steunmaatregelen voor startende ondernemers. Krijg inzicht in startmodaliteiten, formaliteiten en financieringsmogelijkheden.

3. Webinar 12 december:  Business- en financieel plan + Optimalisatie van uw sociale zekerheid en bescherming bij starten na 45.

Leer hoe je een business- en financieel plan opstelt. Ontvang waardevolle informatie over de gevolgen van een overgang naar zelfstandige activiteit voor je sociale rechten, sociaal statuut en sociale bescherming. 

Inschrijven

Schrijf je nu gratis in via het inschrijvingsformulier. Bereid je voor op een succesvolle start!

Nieuwsoverzicht