Naar de top van de pagina
Gemeente staden

Doe mee en win: Hola-Posta! zomerzoektocht

donderdag 25 mei
Een leuke uitstap met de fiets in eigen streek, dat is HoLa-PoSta! Langs het parcours van de zoektocht maak je kennis met mooie plekjes en leer je interessante weetjes over de regio. Deelnemen kan gratis en een zomer lang van 1 juli tot en met 31 augustus.

Een tocht langs verschillende gemeenten

Spel en sport combineren? De fietszoektocht HoLa-PoSta! is daarvoor de ideale activiteit! De fietszoektocht door Staden, Houthulst en Langemark-Poelkapelle belooft weer heel wat verrassende plekjes, vergezichten en leuke weetjes over de streek.

Zoek, los op en win!

Je legt het traject van 39 kilometer in één keer af – een pittige afstand – of deelt het op in verschillende trajecten. Je hebt tijd, want de HoLa-PoSta! loopt de hele zomer. Je start waar je wil, maar je volgt de route in de juiste volgorde. Zoek de locaties aan de hand van de foto’s en los de vragen op. Wie weet win je één van de prijzen. Bezorg ons jouw ingevuld antwoordformulier tegen ten laatste donderdag 31 augustus 2023 in de brievenbus (gesloten omslag) van het AC/DC, Ieperstraat 109. Vermeld 'Zomerzoektocht 2023' op de omslag.

Prijsuitreiking

Hou alvast vrijdag 29 september vrij in je agenda. Dan kan je om 19 uur terecht in OC Den Tap, Klerkenstraat 37 in Langemark-Poelkapelle, voor de prijsuitreiking. Je moet persoonlijk aanwezig zijn om je prijs in ontvangst te nemen.

  • De zoektocht staat open voor iedereen vanaf het eerste leerjaar.
  • Er mag slechts 1 antwoordformulier per deelnemer worden ingediend.
  • De kandidaten moeten persoonlijk aanwezig zijn op de prijsuitreiking. Je kan je dus niet laten vervangen. Verontschuldigingen worden niet aanvaard.
  • De hoofdprijzen gaan naar (eerste 10) verschillende gezinnen.

Haal je deelnameformulier af

Neem gratis deel van 1 juli tot en met 31 augustus. Je vindt het deelnameformulier vanaf einde juni in het AC/DC, de bibliotheek of bij de downloads.

Véél zoektochtplezier en véél succes!


Belangrijk om weten:

  • De deelnemers verklaren dat ze deelnemen op eigen risico.
  • Hou rekening met de wegcode wanneer je fietst, deelnemen is op eigen risico. 

Nieuwsoverzicht