Naar de top van de pagina
Gemeente staden

Gezocht: lesgevers en begeleiders tijdens 'Taalkamp Nederlands'

dinsdag 23 mei
In de grote vakantie gaat 'Taalkamp Nederlands' door. Op een speelse manier leren anderstalige kinderen van het 3de kleuter tot en met 5de leerjaar onze taal beter onder de knie hebben. Hiervoor zijn we op zoek naar lesgevers en begeleiders.

Wie komt in aanmerking?

Ben je een student die een lerarenopleiding (lager onderwijs, kleuterjuf) volgt, of een verantwoordelijke (jong)volwassene en zot van kinderen? Dan kom jij misschien wel in aanmerking! 

Wanneer moet je paraat staan?

Het kamp gaat door van 21 tot en met 25 augustus in ofwel de bib van Staden ofwel in de gemeenteschool Okido in Westrozebeke. In de voormiddag (8.30 tot 12 uur) brengen we de kinderen op een speelse manier de Nederlandse taal bij. In de namiddag (12.45 tot 16 uur) staat spelen en plezier maken centraal. We bieden opvang aan van 8 tot 8.30 en van 16 tot 16.30 uur.

Kleine groepjes

Om het lesgedeelte zo aangenaam mogelijk te maken voor zowel de lesgevers, begeleiders en de kinderen, houden we de groep beperkt tot maximum 20 deelnemers. 

Interesse?

Om je kandidaat te stellen of meer info over verloning te vragen, kan je terecht bij de sector Vrije tijd: vrijetijd@staden.be of 051 70 82 04.

Nieuwsoverzicht