Naar de top van de pagina
Gemeente staden

Tips bij de keuze van een boekhouder

donderdag 4 mei
Hoe vind je een goede boekhouder? Welke diensten mag je verwachten en hoeveel kost een goede boekhouder nu eigenlijk? Misschien ben je wel niet helemaal gelukkig over de samenwerking met je huidige boekhouder? Ontdek hieronder enkele tips.

Goud waard

Een goede boekhouder bespaart je niet alleen rompslomp maar ook geld. Hoe vind jij de professional die het best bij jou past? We zetten je alvast op het juiste spoor en vertellen we je welke service je mag verwachten. Want een goede boekhouder is goud waard. Hoe vind je nu de ideale boekhouder? Hierbij een aantal tips.
  1. Luister eens bij collega ondernemers die je vertrouwt.
  2. Zoek een boekhouder met expertise in jouw vakgebied.
  3. Ga op gratis kennismakingsgesprek

Vertrouwen

Ontdek in deze video ook welke diensten je mag verwachten en hoeveel een goede boekhouder nu eigenlijk kost? De relatie met je boekhouder of accountant is gebaseerd op vertrouwen. dat vertrouwen mag echter niet blind zijn. Zorg ervoor dat je altijd op de hoogte bent van wat je consultant doet. dat je ook begrijpt waar hij of zij mee bezig is. Vergeet niet dat het om jouw zaak gaat en dat jij de eindverantwoordelijkheid draagt. Voel je je niet meer gelukkig bij een samenwerking? Dan is veranderen nodig. Ook hierover geven we je tips in de video.
 
Nieuwsoverzicht
rekenmachine, toetsenbord en papieren

Openingsuren & contact

Wonen & Omgeving

adres
Ieperstraat 1098840 Staden
Tel. tel.
051 70 82 01
Fax fax
051 70 42 86
e-mail

Lees meer artikels over

Deel deze pagina