Naar de top van de pagina
Gemeente staden

De zomerwerking in een notendop

vrijdag 21 april
Speelvogels tussen 2,5 en 14 jaar kunnen in juli en augustus terug genieten van de buitenschoolse kinderopvang, speelpleinwerking en sportkampen. We helpen je graag even op weg door het aanbod.

Kinderopvang De Paddestoel

Voor speelvogels van 2,5 tot en met 6 jaar

Onze jongste inwoners zijn welkom in kinderopvang De Paddestoel. Een fijne zomerwerking geleid door professionele kindbegeleiders die zorgen voor een gestructureerd aanbod aan activiteiten en vrijspelmomenten. Je leest er alles over op de pagina over de zomerwerking De Paddestoel.

Speelpleinwerking De Dagvlinder

Voor speelvogels van 5 tot en met 11 jaar

Speelpleinwerking De Dagvlinder is er voor echte speelvogels. Een werking geleid door hoofdanimatoren (jobstudenten) met heel wat ervaring en animatoren (vrijwilligers) die als geen ander weten hoe een dag vol spelen er moet uitzien. Iedereen tussen 5 en 11 jaar kan er ravotten, met vriendjes spelen en zich uitleven in een speels avontuur. Je leest er alles over op de pagina van de speelpleinwerking.

Tienerwerking De Dagvlinder

Voor speelvogels van 10 tot 14 jaar

Voor de tieners is er een aparte tienerwerking. Zo hebben de oudsten hun eigen stek, met activiteiten op maat van hun leeftijd en uitstappen om de zomerverveling te doorbreken. Je leest er alles over op onze pagina over tienerwerking.


Kampen kleuters en lager

Tijdens de zomervakantie staan er ook terug verschillende sportkampen op het programma. Een overzicht van alle sportkampen vind je in onze Uit-kalender. 


Meer info

Heb je nog vragen of onduidelijkheden? Lees alles nog even rustig na op www.staden.be/zomerwerking.

Vragen over de speelpleinwerking en sportkampen?

Voor alle info kan je terecht bij de sector Vrije Tijd op 051 70 82 04 of via vrijetijd@staden.be.

Vragen over de buitenschoolse kinderopvang De Paddestoel?

Neem contact op met de collega's van de opvang via kinderopvang@staden.be of op 051 70 82 00.

Nieuwsoverzicht