Naar de top van de pagina
Gemeente staden

Stapel op Staden, Staden op stapel

vrijdag 27 januari
Bij de start van de beleidsperiode 2020-2025 legde het gemeentebestuur de krijtlijnen vast voor haar beleid van de komende jaren. Jaarlijks krijg jij als inwoner een overzicht in je brievenbus van wat dat jaar op stapel staat en het voorbije jaar is gebeurd.

De basis: het strategisch meerjarenplan 2020-2025

Bij de start van de beleidsperiode bracht het gemeentebestuur bestaande studies, maatschappelijke trends, gebeurtenissen en ontwikkelingen die een invloed hebben op onze gemeente en onze inwoners in kaart. Al die gegevens werden aangevuld met suggesties en bedenkingen geformuleerd op gespreksavonden en een online inspraakplatform. Het resultaat is een ambitieus, duurzaam en financieel haalbaar meerjarenplan 2020-2025. Dat plan werd goedgekeurd in de gemeenteraad en de raad voor maatschappelijk welzijn van december 2019.

Wat brengt dit jaar?

Om je op weg te helpen, nemen we je graag mee door het meerjarenplan. Jaarlijks bezorgen we jou, als inwoner, een overzicht van de acties die dat jaar op stapel staan. We blikken ook even terug op het voorbije jaar. Zo ben je op de hoogte van het reilen en zeilen in jouw buurt en kan je samen met het gemeentebestuur gedreven vooruit kijken naar een bloeiende gemeente. Binnenkort te vinden in je brievenbus, maar nu al digitaal te bekijken (zie downloads).

Nieuwsoverzicht
cover nieuwe brochure Staden op stapel

Openingsuren & contact

Communicatie

adres
Ieperstraat 1098840 Staden
Tel. tel.
051 70 82 00
e-mail

Deel deze pagina