Naar de top van de pagina
Gemeente staden
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Nacht van de duisternis

vrijdag 2 september
Een tocht van 4 kilometer door de duisternis… Span de kuiten, trek je goede stapschoenen en warme kledij aan. Kom genieten en proeven van de gezelligste en duistere nacht van Staden, welkom op de Nacht van de Duisternis.

Tijdens de wandeling maken de deelnemers kennis met de drukte van de nachtelijke bewoners. De duisternis houdt hen niet tegen, integendeel, laat je tijdens de tocht meevoeren met de verhalen van de (nacht)dieren. Jong en oud kunnen zich vermaken bij het blotevoetenpad en frisbee@night. Kom tot rust tijdens een klankschalenconcert in de kerk van de Vijfwegen (3 sessies starten om 19.30 uur, 20.30 uur en 21.30 uur). Vergeet ook niet te proeven van de ‘verrassingen’ die her en der ons pad kruisen…


Ideaal voor grote en kleine mensen en gezinnen. De wandeling is ook toegankelijk voor buggy’s. Breng gerust vrienden en kennissen meenaar de Nacht van de Duisternis.

Praktisch:

  • Datum: zaterdag 8 oktober 2016
  • Starten doe je tussen 19 en 21 uur aan het Stationsgebouw Vijfwegen. 
  • Kostprijs: kinderen jonger dan 12 nemen gratis deel, volwassenen betalen 1 euro.
  • Breng je best mee: warme kledij, laarzen of stevige wandelschoenen, fluohesje, zaklamp indien gewenst.
  • Inschrijven: voor 5 oktober 2016 op het nummer 057 49 09 30 of via e-mail (milieudienst Langemark-Poelkapelle).


Opgelet! De plaatsen voor de nachtmeditatie in de kerk van de Vijfwegen zijn beperkt. Indien je wenst deel te nemen dan moet je bij inschrijving laten weten met hoeveel personen je zal zijn en naar welke sessie je voorkeur uitgaat.

Een organisatie van gemeente Staden i.s.m. gemeenten Houthulst en Langemark-Poelkapelle, 't Stad-land-schap West-Vlaamse Hart & Regionaal Landschap Ijzer & Polder, natuurpunt De Bron, natuurpunt Mandelstreke, natuurpunt Staden & WBE Baekeland.

Nieuwsoverzicht
Licht in de duisternis

Openingsuren & contact

Wonen & Omgeving

adres
Ieperstraat 1098840 Staden
Tel. tel.
051 70 82 01
Fax fax
051 70 42 86
e-mail

Lees meer artikels over

Deel deze pagina