Naar de top van de pagina
Gemeente staden

De Zomerstoel is terug

dinsdag 7 juni
Het is terug zover: tweewekelijks reist 'De Zomerstoel' in de zomer naar verschillende geheime plekjes in Staden. Op de gemeentelijke Facebookpagina kan je mee op zoek gaan naar de locatie. Herken je de plek? Rep je dan zo snel mogelijk met het juiste voorwerp naar de stoel en val in de prijzen.

Tweewekelijks live op Facebook

Het concept van 'De Zomerstoel' is simpel: wie als eerste de geheime locatie ontdekt en in de stoel zit met het juiste voorwerp, wint een mooie prijs!

'De Zomerstoel' rijdt deze zomer tweewekelijks uit. De eerste keer is op donderdag 30 juni. Om 17.30 uur zal de geheime locatie te zien zijn via een Facebook Live op de Facebookpagina van gemeente Staden. Weet je waar 'De Zomerstoel' zich bevindt? Rep je dan zo snel mogelijk met het juiste voorwerp naar de locatie! 

Data Facebookwedstrijd

Op volgende momenten gaat 'De Zomerstoel' live op Facebook: 

  • Donderdag 30 juni om 17.30 uur
  • Donderdag 14 juli om 17.30 uur
  • Donderdag 28 juli om 17.30 uur
  • Donderdag 11 augustus om 17.30 uur
  • Donderdag 25 augustus om 17.30 uur

Vind de Facebookpagina van gemeente Staden leuk om de locatie als eerste te ontdekken.

Prijzenpakket aan huis

Niet iedereen kan zich vrijmaken op de momenten waarop we live gaan met 'De Zomerstoel'. Daarom lanceren we in de week van 'De Zomerstoel' een aparte prijsvraag voor onze volgers. Die vraag geeft prijs in welke deelgemeente de stoel zal neerstrijken. Wie als eerste de deelgemeente kan raden, krijgt alvast thuis een leuk prijzenpakket opgestuurd.

Nieuwsoverzicht
De Zomerstoel in het E. Dermautpark

Openingsuren & contact

Communicatie

adres
Ieperstraat 1098840 Staden
Tel. tel.
051 70 82 00
e-mail

Lees meer artikels over

Deel deze pagina

Maak je afspraak bij dienst Leven

Sluiten

Moet je bij dienst Leven zijn en wil je vlot geholpen worden? Maak een afspraak online of telefonisch via 051 70 82 02. Kom je zonder afspraak? Hou er rekening mee dat je misschien even moet wachten tot er een vrij moment is. Is er geen plaats meer vrij, kijken we samen om een nieuwe afspraak in te plannen.