Naar de top van de pagina
Gemeente staden

De Watergroep stuurt sms of e-mail bij ongeplande storingen (proefproject)

maandag 30 mei
Om inwoners zo vlug mogelijk op de hoogte te brengen van onverwachte storingen of werken op het waternet, lanceert De Watergroep een proefproject waarbij je een sms of e-mail ontvangt. Kijk dus niet raar op als je een melding krijgt.

Ongeplande werken en storingen

De Watergroep doet al het mogelijke om de watervoorziening op elk moment van de dag te garanderen. Toch kunnen er soms onverwachte storingen opduiken, waardoor de waterlevering tijdelijk onderbroken kan zijn. Dan is het belangrijk om klanten zo snel mogelijk op de hoogte te brengen. De Watergroep start binnenkort met een proefproject waarbij jij een sms of e-mail krijgt bij ongeplande werken en storingen.

Sms of e-mail

Heeft De Watergroep een geldig e-mailadres en/of gsm-nummer van jou in haar databank (via de klantenzone van De Watergroep)? Dan word je vanaf eind april automatisch op de hoogte gebracht bij een ongeplande waterstoring. Krijg jij tussen eind april en eind juni een sms- of e-mailbericht? Dan ontvang je aan het begin van de zomerperiode ook een korte online tevredenheidsbevraging over deze meldingen.

Online info

De meest recente informatie over waterstoringen en -werken van De Watergroep is ook steeds terug te vinden op www.dewatergroep.be/storing. Je kan eveneens terecht op het centraal telefoonnummer 02 238 96 99.

Nieuwsoverzicht

Maak je afspraak bij dienst Leven

Sluiten

Moet je bij dienst Leven zijn en wil je vlot geholpen worden? Maak een afspraak online of telefonisch via 051 70 82 02. Kom je zonder afspraak? Hou er rekening mee dat je misschien even moet wachten tot er een vrij moment is. Is er geen plaats meer vrij, kijken we samen om een nieuwe afspraak in te plannen.