Naar de top van de pagina
Gemeente staden
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Hulp nodig bij het invullen van je belastingaangifte?

vrijdag 20 mei
Binnenkort moeten we onze belastingaangifte indienen. Dit kan nog steeds op papier of via de digitale weg. Ondervind je problemen bij het invullen? Maak dan een afspraak bij de FOD Financiën voor een telefonische ondersteuning. Wacht hier niet te lang mee zodat je zeker bent van je plaats!

Uiterste datum van indienen

  • op papier: ten laatste ontvangen op 30 juni 2022.
  • via Tax-on-web: je hebt daarvoor tijd tot 15 juli 2022.

Ondersteuning via telefoon

FOD Financiën zet dit jaar opnieuw vooral in op telefonische ondersteuning bij het invullen van de belastingaangifte. Lukt het je niet alleen? Je kan de FOD Financiën elke werkdag (van 9 tot 17 uur) contacteren op het nummer 02 575 56 66. Hou zeker je identiteitskaart bij de hand. Een medewerker legt dan een afspraak vast om je aangifte telefonisch te laten invullen. 

Je kan een afspraak maken tot en met 29 juni maar hou er rekening mee dat hoe later je belt, hoe minder plaats er is. Na die datum is het niet mogelijk meer en zal je je aangifte zelf moeten invullen.

Nieuwsoverzicht
2 personen vullen samen papieren in

Openingsuren & contact

Communicatie

adres
Ieperstraat 1098840 Staden
Tel. tel.
051 70 82 00
e-mail

Deel deze pagina

Maak je afspraak bij dienst Leven

Sluiten

Moet je bij dienst Leven zijn en wil je vlot geholpen worden? Maak een afspraak online of telefonisch via 051 70 82 02. Kom je zonder afspraak? Hou er rekening mee dat je misschien even moet wachten tot er een vrij moment is. Is er geen plaats meer vrij, kijken we samen om een nieuwe afspraak in te plannen.