Naar de top van de pagina
Gemeente staden

Dorpsstraat in het nieuw

donderdag 19 mei
De Dorpsstraat in Westrozebeke is aan vernieuwing toe. De kasseien tussen de Karabiniersstraat en de Vijfwegenstraat maken plaats voor een rijweg in uitgewassen beton met zijstroken in printbeton. Ook de voetpaden krijgen op bepaalde plaatsen een opknapbeurt.

Update 30/6/2022: 

De werken zijn een week vroeger klaar dan voorzien: vanaf vrijdagnamiddag 1 juli 2022 wordt de signalisatie weggenomen. Verkeer en parkeren zijn opnieuw toegelaten. De Lijn kan dan zijn normale reisroute volgen en kan de huisvuilophaling opnieuw normaal doorgaan.

Locatie werken

De Dorpsstraat in Westrozebeke, tussen de Karabiniersstraat en de Vijfwegenstraat.

Soort werken

De kasseien maken plaats voor een rijweg in uitgewassen beton met zijstroken in printbeton. Ook de voetpaden krijgen op bepaalde plaatsen een opknapbeurt.

Duur van de werken

De werken duren van maandag 9 mei tot en met vrijdag 8 juli.

Mogelijke hinder

Tijdens de werken is verkeer en parkeren niet mogelijk in het stuk Dorpsstraat tussen de Karabiniersstraat en Vijfwegenstraat. Buurtbewoners kregen een brief met alle details. Ook De Lijn volgt tijdelijk een aangepaste rijroute. De halte ‘Dorp’ is even niet bereikbaar. De info over de nieuwe route hangt op aan de bushalte of kan je terugvinden op www.delijn.be.

Nieuwsoverzicht
Betonbreker aan het werk onder de kerktoren

Openingsuren & contact

Wonen & Omgeving

adres
Ieperstraat 1098840 Staden
Tel. tel.
051 70 82 01
Fax fax
051 70 42 86
e-mail

Lees meer artikels over

Deel deze pagina

Maak je afspraak bij dienst Leven

Sluiten

Moet je bij dienst Leven zijn en wil je vlot geholpen worden? Maak een afspraak online of telefonisch via 051 70 82 02. Kom je zonder afspraak? Hou er rekening mee dat je misschien even moet wachten tot er een vrij moment is. Is er geen plaats meer vrij, kijken we samen om een nieuwe afspraak in te plannen.