Naar de top van de pagina
Gemeente staden
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Groepsaankoop zonnepanelen en/of thuisbatterij

donderdag 28 april
Je kan als inwoner van West- Vlaanderen gratis en vrijblijvend inschrijven voor de groepsaankoop zonnepanelen en/of thuisbatterij. Dit in samenwerking met iChoosr. Neem deel, bespaar op je energiekosten en draag je steentje bij aan een beter leefmilieu.

Groepsvoordeel

Zonnepanelen blijven een erg interessante investering, die meer opbrengt dan spaargeld op de bank. Via de Provincie West-Vlaanderen krijg je de kans om deel te nemen aan een groepsaankoop zonnepanelen en/of thuisbatterij. Door samen aan te kopen, verkrijgen we een scherp groepsvoordeel.

De Provincie West-Vlaanderen lanceert samen met iChoosr het initiatief voor een groepsaankoop zonnepanelen en thuisbatterij. Hierdoor zetten we in op meer zelfopgewekte groene stroom, wat bijdraagt aan onze klimaatdoelstellingen. Investeren in zonnepanelen? Dat is in 2022 zeker een slimme keuze voor jezelf, het milieu én je portemonnee!

Wie kan deelnemen?

Alle inwoners van West-Vlaanderen die eigenaar zijn van het dak, of huurders die expliciete toestemming hebben van de eigenaar kunnen deelnemen. De groepsaankoop houdt rekening met een maximum van 10 kWp geïnstalleerd vermogen (dit komt overeen met ongeveer 40 panelen). Ook als zelfstandige, kleine of middelgrote onderneming (KMO) of vereniging van mede-eigenaars (VME) kan je je inschrijven.

Waarom kiezen voor zonnepanelen?

Onuitputtelijke energiebron

De zon is een onuitputtelijke bron van energie. In tegenstelling tot schaarse grondstoffen zoals olie, gas en steenkool.

Besparen op energiekosten

Met zonnepanelen wek je zelf je energie op. Daardoor bespaar je jarenlang op je energiekosten. Zonnepanelen blijven hierdoor een erg interessante investering, die meer opbrengt dan spaargeld op de bank.

Goed voor het klimaat

Door te kiezen voor zonnepanelen draag je bij aan de vermindering van CO2-uitstoot.

Waardestijging van je huis

Met zonnepanelen verbeter je de EPC-waarde van je woning en daarmee verhoog je de marktwaarde van je huis.

Hoe werkt de groepsaankoop?

Schrijf je in

Inschrijven is volledig vrijblijvend en gratis:

Persoonlijk voorstel

Je ontvangt meteen een persoonlijk voorstel, op basis van jouw inschrijvingsgegevens en met een indicatie van jouw rendement.

Jij kiest!

Vind je het aanbod interessant? Accepteer dan je persoonlijk voorstel voor 6 juni. Intussen kan je met al je vragen terecht op onze online informatiesessie. Je ontvangt hiervoor een uitnodiging zodra je bent ingeschreven.

Inspectie

Nadat je het voorstel accepteert, inspecteert de winnende leverancier je dak.

Installatie

Ga je akkoord met de definitieve offerte, dan wordt jouw zonnepanelensysteem op je dak geplaatst.

Vragen?

Burgers kunnen terecht op het nummer 0800 26 151 of op info@ichoosr.be.

Nieuwsoverzicht
campagnebeeld groepsaankoop zonnepanelen en thuisbatterij

Openingsuren & contact

Wonen & Omgeving

adres
Ieperstraat 1098840 Staden
Tel. tel.
051 70 82 01
Fax fax
051 70 42 86
e-mail

Deel deze pagina

Maak je afspraak bij dienst Leven

Sluiten

Moet je bij dienst Leven zijn en wil je vlot geholpen worden? Maak een afspraak online of telefonisch via 051 70 82 02. Kom je zonder afspraak? Hou er rekening mee dat je misschien even moet wachten tot er een vrij moment is. Is er geen plaats meer vrij, kijken we samen om een nieuwe afspraak in te plannen.