Naar de top van de pagina
Gemeente staden
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Veilige fietsoversteek aan Statiestraat (N36)

maandag 17 januari
Fietssnelweg de Vrijbosroute, tussen Kortemark en Boezinge, kruist de Statiestraat (N36) in Staden. Om fietsers veilig te laten oversteken, wordt een fietsoversteek aangelegd. Er komt een middengeleider op de Statiestraat. Zo kunnen fietsers in twee keer veilig oversteken.

Middengeleider op Statiestraat

De fietssnelweg F351, tussen Kortemark en Boezinge, kruist de Statiestraat (N36) in Staden. Om fietsers veilig te laten oversteken, wordt de fietsoversteek nu al aangelegd, zodat de fietsoversteek klaar is als de fietssnelweg afgewerkt wordt. Er komt een middengeleider op de Statiestraat. Zo kunnen fietsers in twee keer veilig de weg oversteken.

Voorbereidende werken vanaf 19 januari

Op woensdag 19 januari starten de nutsmaatschappijen met de voorbereidende werken. Er worden nutsleidingen langs de Statiestraat verplaatst. De nutsmaatschappijen zullen zelf communiceren over de werken en de hinder die daarmee gepaard gaat.

Op maandag 14 februari start de aannemer dan met de aanleg van de middengeleider zelf. Volgens de huidige planning duren deze werken 1 maand.

Tijdelijke werflichten

Tijdens de aanleg van de middengeleider rijdt het fiets- en autoverkeer om de beurt voorbij de werfzone via tijdelijke verkeerslichten. De zijstraten van de Statiestraat, de Diksmuidestraat en de De Carninstraat, worden tijdens de werken ook afgesloten.

Meer weten?

De laatste informatie over de werken vind je op www.wegenenverkeer.be/staden.

Contactgegevens

Heb je vragen over de werken? Aarzel niet om contact op te nemen met het Agentschap Wegen & Verkeer via www.meldpuntwegen.be

Nieuwsoverzicht
Locatie fietsoversteek Ieperstraat

Openingsuren & contact

Wonen & Omgeving

adres
Ieperstraat 1098840 Staden
Tel. tel.
051 70 82 01
Fax fax
051 70 42 86
e-mail

Deel deze pagina