Naar de top van de pagina
Gemeente staden

Proefopstelling Mandelstraat Oostnieuwkerke

donderdag 30 december
Op basis van een voorstel van de inwoners van de Roeselarestraat, start het gemeentebestuur met een proefopstelling in de Mandelstraat. Natuurlijk zijn we benieuwd naar jouw mening, zowel voor, tijdens en na de proefopstelling. De start is voorzien op 10 januari 2022 en zal 6 maanden duren.

Aanleiding

Verkeersveiligheid is prioriteit voor het gemeentebestuur. Door tijdelijk de verkeerssituatie te veranderen, kijken we of we de verkeersveiligheid in en op de kruispunten met de Mandelstraat kunnen verbeteren.

Wat wijzigt er?

  • Het deel Mandelstraat tussen de Meulenbroekenlaan en de Roeselarestraat wordt eenrichtingsverkeer. Het is verboden om de Mandelstraat in te rijden vanuit de Roeselarestraat.
  • Fietsen blijft mogelijk in beide richtingen.
  • Een aantal parkeerplaatsen worden afgebakend.

Wanneer en hoe lang wijzigt de verkeerssituatie?

De proefopstelling start op maandag 10 januari 2022 en zal 6 maanden duren. Als de wijziging als positief ervaren wordt, legt het gemeentebestuur ze ter goedkeuring voor aan de gemeenteraad om definitief in te voeren.

Jouw stem telt!

Het gemeentebestuur is benieuwd naar jouw mening, voor, tijdens en na deze proefopstelling. Vul het digitaal formulier in en laat ons weten hoe jij de situatie ervaart.

Meer info

Voor bijkomende informatie kan je terecht bij Evelyne Crabbe: 051 70 82 01 of via ruimte@staden.be.

Nieuwsoverzicht
eenrichtingspijl

Openingsuren & contact

Wonen & Omgeving

adres
Ieperstraat 1098840 Staden
Tel. tel.
051 70 82 01
Fax fax
051 70 42 86
e-mail

Lees meer artikels over

Deel deze pagina

Maak je afspraak bij dienst Leven

Sluiten

Moet je bij dienst Leven zijn en wil je vlot geholpen worden? Maak een afspraak online of telefonisch via 051 70 82 02. Kom je zonder afspraak? Hou er rekening mee dat je misschien even moet wachten tot er een vrij moment is. Is er geen plaats meer vrij, kijken we samen om een nieuwe afspraak in te plannen.