Naar de top van de pagina
Gemeente staden

Bezoek wzc De Oever: wat kan en mag?

vrijdag 19 november
Met de nieuwe coronamaatregelen zetten we de bezoekregeling in het Woonzorgcentrum De Oever nog eens op een rijtje. Om alles veilig te laten verlopen, vraagt de directie om rekening te houden met een aantal afspraken.

Mondmasker

We vragen om een chirurgisch mondmasker aan te hebben bij het betreden van het woonzorgcentrum. Iedereen, dus ook (klein)kinderen dragen een mondmasker.

Bezoek

Het bezoek blijft onveranderd: er mogen maximaal 3 bezoekers op hetzelfde moment langs komen. (Klein)kinderen tellen mee in het aantal bezoekers.

Welke toegang?

Bezoek heeft geen toegang tot de leefruimtes, de voorplekke (gelijkvloers), De Leute (gelijkvloers) en Tureluur (eerste verdieping). De cafetaria blijft wel toegankelijk. Bij het binnenkomen en bij verplaatsingen dragen bezoekers een chirurgisch mondmasker. De bediening gebeurt aan tafel. De betaling gebeurt bij voorkeur contactloos.

Occasionele externen worden voorlopig niet meer toegelaten. De kapster en pedicure wordt wel nog aangeboden.

Voorzorgen

Neem tijdens je bezoek steeds de nodige voorzorgen:

  • ontsmet de handen
  • bewaar afstand
  • beperk je contacten

Vragen of meer info?

Het woonzorgcentrum is telefonisch bereikbaar tussen 8.30 en 17.30 uur. Een seintje geven kan via 051 26 38 58 of zorg@staden.be. Voor algemene info over het coronavirus kan je terecht op www.info-coronavirus.be.

Wil je op de hoogte blijven van de avonturen van de bewoners in coronatijden? Geef je duimpje omhoog op de Facebookpagina van WZC De Oever

 

 

Nieuwsoverzicht
Handen van senior

Openingsuren & contact

Zorg

adres
Meulebroekenlaan 118840 Oostnieuwkerke
Tel. tel.
051 26 38 58
Fax fax
051 26 38 28
e-mail

Lees meer artikels over

Deel deze pagina