Naar de top van de pagina
Gemeente staden

Welke toekomst zie jij voor de kerk in Oostnieuwkerke?

maandag 8 november
Het kerkbezoek in Vlaanderen gaat achteruit, ook in Oostnieuwkerke. Daarom slaan de kerkfabriek, de parochie en het gemeentebestuur de handen in elkaar. Samen met jou willen ze nadenken over de toekomst van het kerkgebouw in Oostnieuwkerke!

In de strijd tegen het coronavirus is beslist om het inspraakmoment van vrijdag 26 november uit te stellen naar een latere datum. Meer info volgt.

Inspraakmoment in de kerk

Welke toekomst heeft de kerk in Oostnieuwkerke? Zijn er mogelijkheden om de kerk ruimer te gebruiken dan de erediensten? Vragen die we jou graag voorleggen. Daarom nodigen we jou uit binnenkort graag uit op een inspraakmomentĀ in de kerk Onze-Lieve-Vrouw van Oostnieuwkerke. Samen gaan we op zoek naar hoe de ideale toekomst van het kerkgebouw er kan uitzien. In de strijd tegen het coronavirus is beslist om het aanvankelijke moment van vrijdag 26 november niet te laten doorgaan. Een nieuwe datum volgt.

Laat van je horen

Kan je er die avond niet bij zijn, maar barst je van de waardevolle ideeën? We zijn benieuwd! Je kan ons jouw idee of voorstel laten weten:

Alvast bedankt om jouw mening met ons te delen!

Nieuwsoverzicht
Kerk Oostnieuwkerke

Openingsuren & contact

Informatie & Onthaal

adres
Ieperstraat 1098840 Staden
Tel. tel.
051 70 82 00
Fax fax
051 70 42 86
e-mail

Deel deze pagina