Naar de top van de pagina
Gemeente staden
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Groepsaankoop zonnepanelen

woensdag 15 september
Binnenkort start de zevende editie van de groepsaankoop zonnepanelen. Ideaal voor wie een lagere energierekening wenst en wil overstappen naar hernieuwbare energie. Zonnepanelen blijven een slimme investering.

Waarom?

Het initiatief van Energiehuis Oostende wordt niet voor niets georganiseerd. Ze willen van de provincie West-Vlaanderen een meer duurzame regio maken. Net zoals vorig jaar sluit Staden zich aan bij deze organisatie.

Voor wie?

De groepsaankoop wordt aangeboden aan particulieren en bedrijven. Je kan ook een thuisbatterij toevoegen aan je installatie.

Wanneer inschrijven?

Op 20 september start de zevende editie van de groepsaankoop zonnepanelen. Bij voorgaande veilingen in andere provincies werd een korting van meer dan 30% gerealiseerd. Inschrijven kan nog tot 12 december.

Heb je vragen?

Neem dan zeker deel aan de online webinar. Maak kennis met de organisatoren en de leverancier die de installatie zal verzorgen. Hiervoor kan je contact opnemen via zonwestvlaanderen@ichoosr.be of bel op het gratis nummer 0800 26 829 (elke werkdag van 9 tot 17 uur).

Nieuwsoverzicht
een dak bedekt met zonnepanelen

Openingsuren & contact

Wonen & Omgeving

adres
Ieperstraat 1098840 Staden
Tel. tel.
051 70 82 01
Fax fax
051 70 42 86
e-mail

Deel deze pagina