Naar de top van de pagina
Gemeente staden

Dyzo ondersteunt ondernemers in moeilijkheden

dinsdag 31 augustus
Ondernemers in moeilijkheden kunnen bij Dyzo (dynamiseren van zelfstandige ondernemers) terecht voor ondersteuning en begeleiding. Daarvoor doet het een beroep op specialisten die je met raad en daad bijstaan.

Dyzo begeleidt ondernemers in moeilijkheden

Dit aanbod geldt voor heel Vlaanderen en is kosteloos dankzij financiële steun van de Vlaamse overheid via het agentschap innoveren & ondernemen en de inzet van tientallen vrijwillige medewerkers.

Een team van gespecialiseerde beroepskrachten biedt ondersteuning op verschillende vlakken:

  • economisch
  • juridisch
  • psychologisch

Ondernemers kunnen bij Dyzo in alle discretie terecht voor het redden van hun bedrijf maar ook voor bijstand tijdens en na een faillissementsprocedure.

Algemene werking

Algemene vragen worden door de adviseurs meteen beantwoord via info@dyzo.be of 0800/111 06 (tussen 9u en 12u). Problemen die een intense begeleiding vergen, worden overgemaakt aan de adviseur verantwoordelijk voor de regio van de klant om advies en bijstand op maat te verstrekken.

Juridische helpdesk 

Elke dinsdag en vrijdag van 14u tot 18u verstrekt een jurist advies met betrekking tot juridische vraagstukken. Het betreft een betalend nummer (tarief gesprek 1€ per minuut) teneinde de kosten gedeeltelijk op te vangen. Deze dienst is voor het overige kosteloos.
Opgelet ! Alleen bereikbaar met een Belgisch telefoonnummer, en niet via WhatsApp. Je kan hen bereiken op 0902 12 005.

 

Nieuwsoverzicht