Schrijf je in op QVAX voor een vlotte vaccinatie

vrijdag 16 juli
Onze regio zit vlot op koers betreffende de vaccinaties. Hoopgevend nieuws dus! Ben je tussen 18 en 41 jaar en kreeg je nog geen prik? Dan kan je je nog steeds registreren op QVAX om vlot je prik te krijgen. Binnenkort zijn er bovendien enkele inhaalmomenten gepland met het Johnson & Johnson-vaccin.

Schrijf je in voor het inhaalmoment

Kreeg je nog geen prik? Registreer je dan via QVAX. Zo weten de medewerkers van het vaccinatiecentrum dat ze je een seintje mogen geven om langs te komen.

De inwoners tussen 18 en 41 jaar die daarbij aanvinken bereid te zijn om het Johnson & Johnson-vaccin te nemen, kunnen vrij snel aan bod komen. Er zijn een aantal inhaalmomenten gepland met dat vaccin. Bijkomend voordeel: je hebt er maar één prik van nodig om beschermd te zijn. Surf naar QVAX, maak een account aan, geef op dat je bereid bent om het Johnson & Johnson-vaccin te krijgen en schrijf je in voor één van deze momenten:

  • maandag 26/07 - van 16 tot 20 uur
  • dinsdag 27/07 - van 8 tot 12 uur
  • zondag 01/08 - van 8 tot 12 uur

Zo verzeker je jezelf alsnog van een vlotte vaccinatie en bescherm je niet alleen jezelf, maar ook de mensen in jouw omgeving.

Nieuwsoverzicht
campagnebeeld laat je vaccineren

Openingsuren & contact

Communicatie

adres
Ieperstraat 1098840 Staden
Tel. tel.
051 70 82 00
e-mail

Lees meer artikels over

Deel deze pagina