Naar de top van de pagina
Gemeente staden
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Doe mee en win: Hola-Posta! zomerzoektocht

dinsdag 22 juni
Een leuke uitstap met de fiets in eigen streek, dat is HoLa-PoSta! Langs het parcours van de zoektocht maak je kennis met mooie plekjes en leer je interessante weetjes over de regio. Deelnemen kan gratis en een zomer lang van 1 juli tot en met 31 augustus.

Een tocht langs verschillende gemeenten

Spel en sport combineren? De fietszoektocht HoLa-PoSta! is daarvoor de ideale activiteit. De fietszoektocht door Staden, Houthulst en Langemark-Poelkapelle belooft weer heel wat verrassende plekjes, vergezichten en leuke weetjes over de streek.

Zoek, los op en win!

Je legt het traject van 38 kilometer in één keer af – een pittige afstand – of deelt het op in verschillende trajecten. Je hebt tijd, want de HoLa-PoSta! loopt de hele zomer. Je start waar je wil, maar je volgt de route in de juiste volgorde. Zoek de locaties aan de hand van de foto’s en los de vragen op. Wie weet win je één van de prijzen. 

Bezorg ons jouw ingevuld antwoordformulier tegen ten laatste dinsdag 31 augustus 2021 in de brievenbus (gesloten omslag) van het AC/DC, Ieperstraat 109. Vermeld 'Zomerzoektocht 2021' op de omslag. Op vrijdag 1 oktober om 19 uur vindt de prijsuitreiking van de Ho-La-PoSta! zomerzoektocht plaats in het SWOK, Ooststraat 4A in Staden.

  • De zoektocht staat open voor iedereen vanaf het eerste leerjaar.
  • Er mag slechts 1 antwoordformulier per deelnemer worden ingediend.
  • De kandidaten moeten persoonlijk aanwezig zijn op de prijsuitreiking. Je kan je dus niet laten vervangen.

Haal je deelnameformulier af

Neem gratis deel van 1 juli tot en met 31 augustus. Je vindt het deelnameformulier in het AC/DC, de bibliotheek (bij beide beschikbaar vanaf maandag 28 juni) of bij downloads.


Belangrijk om weten:

  • Hou rekening met de wegcode wanneer je fietst, deelnemen is op eigen risico. 

Nieuwsoverzicht
Vrouw die fietst

Openingsuren & contact

Vrije Tijd

adres
Ieperstraat 1098840 Staden
Tel. tel.
051 70 82 04
e-mail

Deel deze pagina