Vacature - verpleegkundige wzc De Oever

vrijdag 11 juni
Zit de zorg voor ouderen je in het bloed? Heb je een warm hart voor ouderen? Dan ben jij de verpleegkundige die we zoeken! Als verpleegkundige help je bij het creëren van een zo comfortabel en aangenaam mogelijk verblijf voor de bewoner door deskundige hulp in verzorging en verpleging.

Profiel

Als verpleegkundige rekenen er heel wat bewoners en andere medewerkers op jouw kunnen. Daarom zijn wij op zoek naar een flexibele collega, met een probleemoplossend vermogen en lerende houding. Je kan goed zelfstandig werken, maar hebt tegelijk een teamgeest. Je bent houder van een diploma in de verpleegkunde en een verpleegkundig visum.

Aanbod

  • Een contract onbepaalde duur.
  • Jobtime: 38/38sten (is bespreekbaar)
  • Naast een aantrekkelijk salaris met overname van relevante anciënniteit geniet je van de voordelen van een tewerkstelling in de openbare sector (hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, fietsvergoeding, terugbetaling openbaar vervoer, flexibele verlofregeling,...).
  • Geslaagde kandidaten komen in de werfreserve terecht.

Waar en hoe solliciteren?

Stel je kandidaat door je sollicitatiebrief, curriculum vitae en een kopie van het gevraagde diploma of getuigschrift te bezorgen aan de personeeldienst ter attentie van Lien Vandenberghe.

De functiebeschrijving kan je terugvinden bij de downloads.

Nieuwsoverzicht
verpleegkundigen aan het werk

Openingsuren & contact

Personeel & HRM

adres
Ieperstraat 1098840 Staden
Tel. tel.
051 70 82 00
Fax fax
051 70 42 86
e-mail

Lees meer artikels over

Deel deze pagina