Dit nieuwsbericht is niet actueel.

De zomerwerking 2021 in een notendop

maandag 31 mei
Speelvogels tussen 2,5 en 14 jaar kunnen in juli en augustus terug genieten van de buitenschoolse kinderopvang, speelpleinwerking en sportkampen. In de strijd tegen het coronavirus ziet die zomer er wel iets anders uit. Daarom helpen we je even op weg.

Test jouw kind positief op corona of vertoont het binnen de 14 dagen symptomen na deelname aan de zomerwerking? Breng ons op de hoogte via het corona permanentienummer 0499 52 52 98. Zo kunnen wij vlug schakelen om het coronavirus te weren op onze werking.

Kinderopvang De Paddestoel

Voor alle kinderen van 2,5 tot en met 4 jaar bieden we tijdens de zomervakantie kinderopvang aan in de drie gemeenten. Lees de info na over de mogelijkheden, plaatsen, prijzen en inschrijvingen.

Speelpleinwerking De Dagvlinder

Hier zijn kinderen van 5 tot 11 jaar welkom om er een superleuke vakantie van te maken. Er kan ingeschreven worden in de drie gemeenten. Je leest er alles over op de pagina van de speelpleinwerking.

Let wel: op 1-2 en 30-31 augustus wordt geen opvang aangeboden. Op die data kan je je kinderen inschrijven in de buitenschoolse kinderopvang via www.staden.be/activiteiten.

Tienerwerking De Dagvlinder

In Staden kunnen de 11 tot 14-jarigen terecht in een aparte tienerwerking

Let wel: op 1-2 en 30-31 augustus wordt geen opvang aangeboden. Op die data kan je je kinderen inschrijven in de buitenschoolse kinderopvang via www.staden.be/activiteiten.

Kampen kleuters en lager

Zowel voor de kleuters als het lagere, worden sportkampen aangeboden. Nieuw deze zomer is het skatekamp. Alle info vind je terug op onze website.

Meer info

Heb je nog vragen of onduidelijkheden? Lees alles nog even rustig na op www.staden.be/zomerwerking.

Met vragen over de speelpleinwerking en sportkampen kan je terecht bij de sector Vrije Tijd op 051 70 82 04 of via vrijetijd@staden.be. De buitenschoolse kinderopvang De Paddestoel kan je bereiken via kinderopvang@staden.be of op 051 70 82 03.

Nieuwsoverzicht