Openbaar onderzoek PRUP ’t Roosleen

maandag 17 mei
De provincie West-Vlaanderen maakt, in samenwerking met de gemeente Staden, een provinciaal ruimtelijk uitvoeringsplan (PRUP) op voor de ontwikkeling van het bedrijf Mol Cy en directe omgeving. Het PRUP ’t Roosleen is nu openbaar te raadplegen tot vrijdag 16 juli.

Wat is een PRUP?

Een provinciaal ruimtelijk uitvoeringsplan (PRUP) is een plan dat de bestemmingen en stedenbouwkundige voorschriften vastlegt in een bepaald gebied. Voor alle percelen in een bepaald gebied wordt zo duidelijk wat er kan en wat niet. Op basis daarvan kunnen omgevingsvergunningen afgeleverd (of geweigerd) worden.

Openbaar onderzoek

Het PRUP ’t Roosleen wordt nu voorgelegd aan het brede publiek tijdens een openbaar onderzoek. Iedereen kan opmerkingen en bezwaren indienen tot en met vrijdag 16 juli 2021. Tot dan kan je de documenten ook inkijken. Op basis van de adviezen, bezwaren en opmerkingen zal het plan al dan niet worden bijgestuurd.

De documenten kan je digitaal inkijken op de website van de provincie West-Vlaanderen of op papier na het maken van een afspraak in het AC/DC van Staden.

Infonamiddag op 25 mei

Tijdens het openbaar onderzoek wordt er op dinsdag 25 mei 2021 een infonamiddag georganiseerd in het AC/DC van Staden tussen 15 en 19 uur. Tijdens dat infomoment kan je vragen stellen over het project aan vertegenwoordigers van de provincie. Om iedereen zo goed en vlot als mogelijk te helpen, vragen we om in te schrijven voor dit moment. Je kan het voorkeurstijdstip waarop je wil langskomen doorgeven via het digitale inschrijvingsformulier. Daarna krijg je een bevestigingsmail met het tijdstip waarop we jou verwachten. Inschrijven is verplicht en kan tot 19 mei 2021.

Nieuwsoverzicht
Plannen architect

Openingsuren & contact

Wonen & Omgeving

adres
Ieperstraat 1098840 Staden
Tel. tel.
051 70 82 01
Fax fax
051 70 42 86
e-mail

Lees meer artikels over

Deel deze pagina