Staden zoekt skaters

vrijdag 12 maart
Ga ook jij al skatend door het leven? Kent een kickflip geen geheimen voor jou? Dan ben jij de skater die we zoeken om samen met ons na te denken over het ideale skatepark in Staden. Want als skater weet jij het beste hoe het er moet uitzien.

50.000 euro voor een nieuw skatepark

Op de gemeenteraad van 17 december 2020 besliste het gemeentebestuur om 50.000 euro te voorzien voor een nieuw skatepark. En dat nieuwe skatepark, dat bepalen we niet alleen. Daarvoor zoeken we geïnteresseerde skaters uit onze gemeente. Jij die bij elk excuus dat skateboard mee op sleeptouw neemt. Jij weet als geen ander hoe een skatepark er moet uitzien, wat de ideale plek is, welk rail of ramp jouw volgende uitdaging moet worden  …

Bepaal mee het ideale skatepark

Momenteel zoekt de werkgroep ideeën, voorbeelden en geïnteresseerden om mee aan de slag te gaan. Laat ons weten hoe jouw ideaal skatepark eruit ziet via onze online ideeënbus. Wie wil, kan nog een stap verder gaan en samen met de werkgroep het toekomstige park uitwerken. Laat je gegevens achter om een uitnodiging te krijgen voor hun eerste bijeenkomst.

Nieuwsoverzicht
skater op zijn skateboard

Openingsuren & contact

Vrije Tijd

adres
Ieperstraat 1098840 Staden
Tel. tel.
051 70 82 04
e-mail

Deel deze pagina