Gemeenteschool Okido viert feest met wandelzoektochten

dinsdag 9 maart
Door corona mist ook gemeenteschool OKIDO de mogelijkheid om samen met het schoolteam, de (groot)ouders en de sympathisanten op school feest te vieren. Daarom ging ze creatief op zoek naar een fijn alternatief! Met verschillende wandelzoektochten koppelt de school het aangename aan het sportieve.

Gratis aanbod voor iedereen

Het jaarlijkse schoolfeest moet even wijken voor het coronavirus. Maar dat weerhoudt er gemeenteschool OKIDO niet van om op zoek te gaan naar een waardig alternatief. Met een deugddoende activiteit in openlucht wil ze leerlingen, (groot)ouders en sympathisanten alsnog een aangename verrassing bezorgen. Het schoolteam stippelde drie verschillende wandel-zoektochten uit die je op pad nemen door Westrozebeke:


• Pokémontocht (7 km) over landelijke wegen (niet altijd verhard)
• Ketnettocht (7 km), goed toegankelijk met buggy en rolstoel
• Beestenboeltocht (+/- 3.5 k), goed toegankelijk met buggy en rolstoel

Gratis, vrijblijvend en voor een langere tijd

De wandelzoektochten lopen van 6 maart tot 18 april. In die periode kunnen geïnteresseerden volledig vrij, gratis en zo vaak ze willen op pad. Wie bovendien in de prijzen wil vallen, kan tot en met 21 maart deelnemen aan de wedstrijd. Inschrijven hoeft niet. De routebeschrijvingen en het wedstrijdreglement kan je raadplegen op www.gemeenteschoolokido.be. Vooraf een kijkje nemen op de webstek is geen overbodige luxe.

Nieuwsoverzicht
kindjes zoeken foto op blad

Openingsuren & contact

Gemeenteschool

adres
Vijfwegenstraat 198840 Westrozebeke
Tel. tel.
051 77 91 12
e-mail
website
www.gemeenteschoolokido.be

Deel deze pagina