Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Winter-Window-Winkelen in Staden

vrijdag 11 december
Vanaf 15 december start de actie ‘Winter-Window-Winkelen in West-Vlaanderen’. Als Stadense handelaar krijg je een etalagesticker met QR-code die passanten leidt naar de 'Koop lokaal in Staden'-pagina. Zo vinden passanten vlotter hun weg naar het aanbod in onze gemeente.

Etalagestickers leiden naar online aanbod

OC West organiseert de actie Winter-Window-Winkelen in West-Vlaanderen van 15 december 2020 tot 15 maart 2021. Een project dat kadert binnen het EFRO-project Kernversterking door Innovatie: Samen Sterk In West-Vlaanderen (KISS WEST).

Etalagestickers (50 x 40 cm) met een QR-code moeten passanten aansporen om vlugger het online aanbod aan handelszaken in de gemeente te ontdekken. Elke handelaar in onze gemeente kan zo'n sticker verkrijgen om mee het lokale aanbod uit te dragen. Zo kan je jouw zaak op een exclusieve (of vernieuwende) manier in de kijker plaatsen.

Hoe deelnemen?

Gemeente Staden schreef zich in voor deze actie van OC West. Het gemeentebestuur verwacht eerstdaags pakketten met stickers. Vervolgens wordt gekeken om ze op te sturen naar de Stadense handelaars. Hou je brievenbus dus in het snotje. Zit je nog met vragen of wens je meer info? Neem contact op met de sector Wonen & Omgeving

Nieuwsoverzicht