Naar de top van de pagina
Gemeente staden
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Vacature - klinisch psycholoog wzc De Oever en wzc De Boomgaard

dinsdag 8 december
Het woon- en zorgcentrum biedt een kwalitatieve dienstverlening aan zijn bewoners. De kwaliteit houdt verband met het aantal aanwezige personeelsleden dat wordt ingezet. Ieder heeft zijn bijdrage tot het geheel en draagt bij tot het verwezenlijken van een maximaal welzijn bij de bewoners.

Klinisch psycholoog woonzorgcentrum De Oever (Oostnieuwkerke) en De Boomgaard (Langemark)

Profiel

Je bent in het bezit van een Master diploma in de klinische psychologie. Je hebt ervaring in begeleidings- en vormingswerk. De sollicitanten zullen de keuze hebben voor 1 bestuur of 2 besturen te solliciteren.  In je motivatiebrief moet je keuze kenbaar zijn.

Aanbod

  • Een contract onbepaalde duur.
  • Jobtime: 
    • 1 halftijds klinisch psycholoog (19u) in wzc De Oever.
    • 1 deeltijds klinisch psycholoog (7.6 of 9.5u) in wzc De Boomgaard.
  • De twee functies kunnen apart ingevuld of gecombineerd worden.
  • Naast een aantrekkelijk salaris geniet je van de voordelen van een tewerkstelling in de openbare sector (hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, fietsvergoeding, flexibele verlofregeling,... ).

Waar en hoe solliciteren?

Stel je kandidaat door je sollicitatiebrief, curriculum vitae en een kopie van het gevraagde diploma of getuigschrift op te sturen naar het college van burgemeester en schepenen, Ieperstraat 109, 8840 Staden, te mailen naar personeel@staden.be ter attentie van Lien Vandenberghe of het online formulier in te vullen. Je kan inschrijven tot en met 17 december 2020.

De volledige functiebeschrijving vind je bij downloads.

Nieuwsoverzicht
verpleegkundigen aan het werk

Openingsuren & contact

Personeel & HRM

adres
Ieperstraat 1098840 Staden
Tel. tel.
051 70 82 00
Fax fax
051 70 42 86
e-mail

Lees meer artikels over

Deel deze pagina

Maak je afspraak bij dienst Leven

Sluiten

Moet je bij dienst Leven zijn en wil je vlot geholpen worden? Maak een afspraak online of telefonisch via 051 70 82 02. Kom je zonder afspraak? Hou er rekening mee dat je even moet wachten tot er een vrij moment is. Of we kijken ter plaatse om een afspraak in te plannen op een andere dag.