Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Vacature - zorg- of verpleegkundige / ergotherapeut(e) wzc De Oever

woensdag 27 januari
Zit de zorg voor ouderen je in het bloed? Dan ben jij de zorg-, verpleegkundige of ergotherapeut(e) die we zoeken! Je maakt mee werk van een comfortabel en aangenaam verblijf voor de inwoners van woonzorgcentrum De Oever.

Zorgkundige woonzorgcentrum De Oever

Profiel

Als zorgkundige rekenen er heel wat bewoners en andere medewerkers op jouw kunnen. Daarom zijn wij op zoek naar een flexibele collega die probleemoplossend denkt en wil bijleren. Je kan goed zelfstandig werken, maar hebt tegelijk een teamgeest. Je bent houder van het diploma van zorgkundige en een zorgkundig visum.

Aanbod

 • Een contract onbepaalde duur.
 • Jobtime: 28.5/38sten (is bespreekbaar)
 • Naast een aantrekkelijk salaris met overname van anciënniteit geniet je van de voordelen van een tewerkstelling in de openbare sector (hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, fietsvergoeding, terugbetaling openbaar vervoer, flexibele verlofregeling,.... ).
 • Geslaagde kandidaten komen in de werfreserve terecht.

Verpleegkundige woonzorgcentrum De Oever

Profiel

Als verpleegkundige rekenen er heel wat bewoners en andere medewerkers op jouw kunnen. Daarom zijn wij op zoek naar een flexibele collega, met een probleemoplossend vermogen en lerende houding. Je kan goed zelfstandig werken, maar hebt tegelijk een teamgeest. Je bent houder van een diploma in de verpleegkunde en een verpleegkundig visum.

Aanbod

 • Een contract onbepaalde duur.
 • Jobtime: 30.40/38sten (is bespreekbaar)
 • Naast een aantrekkelijk salaris met overname van relevante anciënniteit geniet je van de voordelen van een tewerkstelling in de openbare sector (hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, fietsvergoeding, terugbetaling openbaar vervoer, flexibele verlofregeling,... ).
 • Geslaagde kandidaten komen in de werfreserve terecht.

Ergotherapeut(e) woonzorgcentrum De Oever

Profiel

Als ergotherapeut draag je bij tot het streven naar een optimaal dagelijks functioneren van de bewoner in zijn/haar woon- en zorgmilieu. Vanuit jouw deskundigheid begeleid je de bewoners in hun fysieke, mentale en sociale functies en hun activiteiten van het dagelijkse leven, gericht op het behouden van de bestaande graad van zelfstandigheid. Je vertrekt hierbij van hun specifieke noden en stelt een aantal therapeutische doelstellingen voorop.

Je geeft bewoners door aangepaste groeps- en individuele activiteiten de kans om hun mogelijkheden maximaal te ontplooien. Je hebt een actieve inbreng in het multidisciplinair team.

Aanbod

 • Tijdelijke job (zwangerschapsvervanging)
 • Contract van bepaalde duur: 15 april 2021 tot 14 november 2021
 • Jobtime: voltijds (38 uur)
 • Dagwerk
 • Naast een aantrekkelijk salaris geniet je van de volgende voordelen: maaltijdcheques, fietsvergoeding, flexibele verlofregeling

______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Waar en hoe solliciteren?

Stel je kandidaat door je sollicitatiebrief, curriculum vitae en een kopie van het gevraagde diploma of getuigschrift op te sturen naar het college van burgemeester en schepenen, Ieperstraat 109, 8840 Staden, te mailen naar personeel@staden.be ter attentie van Lien Vandenberghe of het online formulier in te vullen. 

De volledige functiebeschrijving vind je bij downloads.

Nieuwsoverzicht
zorgkundigen aan het werk

Openingsuren & contact

Personeel & HRM

adres
Ieperstraat 1098840 Staden
Tel. tel.
051 70 82 00
Fax fax
051 70 42 86
e-mail

Lees meer artikels over

Deel deze pagina