Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Kinderopvang verlengde herfstvakantie

vrijdag 30 oktober
Het virus is terug aan een opmars bezig. Daarom is beslist om de herfstvakantie te verlengen tot en met 15 november. Zo hopen we de verspreiding van het virus in te perken. In de week van 9 november kunnen onze jongste inwoners terecht in de buitenschoolse kinderopvang De Paddestoel.

Opvang gezocht

Als voorzorg tegen de verspreiding van het virus, besliste de Vlaamse overheid om de herfstvakantie te verlengen tot en met 15 november. Op 9, 10, 12 en 13 november zijn heel wat ouders dan ook op zoek naar opvang. Er wordt gevraagd om jouw kinderen zo veel mogelijk thuis op te vangen en contact met anderen te vermijden. Opvang bij grootouders en kwetsbare mensen wordt afgeraden.

Reserveer je plaats in De Paddestoel

Ben je nog op zoek zijn naar een oplossing voor jouw kinderen voor die dagen? Graag helpen we je op weg. Gemeente Staden voorziet opvang in de buitenschoolse kinderopvang De Paddestoel. We geven daarbij voorrang aan kinderen van ouders die werken in de zorg, hulpverlening of andere cruciale sectoren.

Reserveer jouw dagen via het portaal Tjek of kinderopvang@staden.be. Op www.staden.be lees je alles over het digitaal reserveren van jouw plaatsje(s).

Los van deze extra opvangdagen, verwelkomen we je jouw kinderen ook steeds tijdens de herfstvakantie.

Nieuwsoverzicht