E-scan of quick-scan: hulp bij ondernemen

dinsdag 1 september
In tijden van corona wint het online verkopen van producten aan belang. Als West-Vlaamse ondernemer kan je nu gratis intekenen op een E-scan die jouw online aanwezigheid in kaart brengt! Of wat dacht je van de quick-scan, een eenvoudige test om te kijken hoe gezond je onderneming is?

E-scan: online ondernemen

Waarom?

De coronacrisis zorgde ervoor dat heel wat consumenten – sommigen zelfs voor het eerst – online aankopen deden. Handelaars dienden hun onderneming bij te sturen en maximaal in te zetten op digitale kanalen. Dit doet ons nadenken over een toekomst waarbij duurzaam online ondernemen een belangrijke rol zal spelen.

Online mysteryshopping

Met de E-scan wordt jouw online aanwezigheid als handelaar in kaart gebracht: jouw vindbaarheid via zoekmachines, aanwezigheid op sociale media, je webshop … 
Het resultaat is een beknopt rapport waarin je zicht krijgt op je werkpunten. Daarnaast dient de E-scan als basis voor een individueel coachingtraject.

Inschrijven voor de E-scan is simpel. Surf naar www.ikkooplokaal.be/inschrijven-voor-de-e-scan en schrijf je gratis in. 

Individueel coachingtraject

Op basis van het resultaat in de E-scan kan je je aanmelden voor een één-op-één coachingtraject. Binnen dit traject krijg je kwalitatief advies van experten om jouw online aanwezigheid te verbeteren. Dit kan advies zijn over sociale media of het technisch uitbouwen van een webshop.

De coaching bestaat uit 3 uur individueel advies op jouw maat, uitbreidbaar tot maximaal 9 uur. Deelname is gratis voor West-Vlaamse ondernemers.

Quick-scan: gezond ondernemen in coronatijden

Hoe hard treft de coronacrisis jouw onderneming? Doe de online Quick-scan en ontdek in 1 minuut hoe gezond jouw onderneming momenteel is. Op basis van je resultaat krijg je van ons een vervolgtraject aangeboden dat je op weg helpt richting succes. Verwacht van ons constructief advies om jou verder op weg te helpen. Je gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld. Met de Quick-scan krijg je op een snelle manier en op basis van de info die je zelf geeft, een zicht op de gezondheid van jouw onderneming. Doe de test en ontdek hoe Start&GO jou succesvol door deze crisis loodst. 

 
Nieuwsoverzicht
E-commerce

Openingsuren & contact

Wonen & Omgeving

adres
Ieperstraat 1098840 Staden
Tel. tel.
051 70 82 01
Fax fax
051 70 42 86
e-mail

Lees meer artikels over

Deel deze pagina