Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Gratis yogasessies in het park

woensdag 22 juli
Staden maakt werk van een stressarme gemeente! Daarom trakteert het gemeentebestuur de inwoners op gratis yogasessies. Zowel in juni, juli, augustus als september kan je genieten van een ontspannende sessie onder begeleiding van een professional. Namasté!

Er even volledig tussenuit

Ervaar jij spanning in jouw lichaam, stress thuis of op het werk en wil je wat tijd voor jezelf? Tijd om spanning en stress los te laten en te genieten van wie jij bent. Yoga kan jou helpen!

In de zomer trakteert de sector Vrije Tijd je op gratis yogasessies in het park. Ideaal om helemaal zen te worden! Geen 'Adelaar' of 'Kraanvogel', maar toegankelijke oefeningen voor iedereen.

Beschikbare sessies (update 31 augustus)

Dag

Uur

Waar*

Woensdag 9/09 10.00 tot 11.00 uur Oostnieuwkerke
Donderdag 17/09 7.00 tot 8.00 uur Westrozebeke

* Bij goed weer gaan de lessen buiten door, bij slecht weer binnen. De deelnemers worden verwittigd als de les binnen doorgaat. De locaties vind je bij de inschrijvingsformulieren.

Inschrijven en meenemen

De sessies zijn volledig gratis! We vragen wel om vooraf in te schrijven via ons online inschrijvingsformulier. Zo hebben we al je gegevens bij de hand om je te verwittigen als er iets wijzigt. Denk eraan om je eigen yogamat, handdoek, water, trui en deken mee te brengen.

Nieuwsoverzicht
Yogasessie

Openingsuren & contact

Vrije Tijd

adres
Ieperstraat 1098840 Staden
Tel. tel.
051 70 82 04
e-mail

Deel deze pagina