Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Welkom terug in het buurtrestaurant vanaf 15 juni

woensdag 10 juni
Tijd voor een (voorzichtig) vreugdedansje! Want vanaf maandag 15 juni gaan de deuren van het dienstencentrum en buurtrestaurant terug open. Om de veiligheid van alle bezoekers te garanderen, nemen we enkele voorzorgen.

Buurtrestaurant 'Te Goare'

Op  11 maart ging de laatste maaltijd van het buurtrestaurant door. Er werd gesproken over een sluiting van drie weken. Het werden er helaas dertien.

Wat je van ons mag verwachten

Maar vanaf maandag 15 juni ontvangen de medewerkers en vrijwilligers van het  buurtrestaurant je, spreekwoordelijk, terug met open armen. En ze nemen hun voorzorgen. Zo bedienen ze jou met een mondmasker en is een aangepaste tafelschikking voorzien.

Wat we van jou verwachten

Om de veiligheid van zowel jou als de andere bezoekers te garanderen, rekenen we ook op jou. Daarom vragen we om deze voorzorgsmaatregelen te respecteren:

  • Ontsmet je handen bij het binnenkomen en het vertrekken naar huis;
  • Neem plaats aan de ‘bubbeltafel’ die de medewerkers voorzien. De tafels zullen anders geschikt staan. Dit omdat eten in grote groep, samen aan één tafel, niet toegelaten is;
  • Reserveer ten laatste donderdag voor de week daarop op het nummer 051 70 82 00. En dit voor de ganse week. Zo kunnen de medewerkers op vrijdag bekijken wie ze bij wie aan tafel zetten om de bubbel van tien personen niet te overschrijden. Inschrijven voor de dag zelf of de week zelf is niet mogelijk;
  • Blijf thuis of annuleer je reservatie bij symptomen van COVID-19.

Het zal allemaal wat anders verlopen, maar de medewerkers en vrijwilligers zijn ontzettend blij dat je terug aan tafel kan schuiven voor een lekkere maaltijd. Achter hun mondmasker zal een enorme glimlach schuilen. En loopt het eens wat minder vlot? Dan rekenen we graag op jouw begrip.

Bij downloads vind je ook de menu's voor de komende weken. Zo weet je meteen wat de pot schaft. 

Dienstencentrum 't Scharnier

Ook het dienstencentrum 't Scharnier heropent op maandag 15 juni de deuren. Van het activiteitenaanbod is dit al bekend:

  • de eerste rit van de fietsclub gaat door op donderdag 2 juli. Er wordt een maximum voorzien van 20 personen;
  • ruilbeurs en kaartingen gaan niet door.

Inschrijven

Op tocht met de fietsclub? Schrijf je in via dienstencentrum@staden.be of 051 70 82 00.

Nieuwsoverzicht
eten

Openingsuren & contact

't Scharnier

adres
Ieperstraat 1098840 Staden
Tel. tel.
051 70 82 04
Fax fax
051 70 91 03
e-mail

Lees meer artikels over

Deel deze pagina