Dit nieuwsbericht is niet actueel.

VACATURE - begeleid(st)er buitenschoolse kinderopvang

vrijdag 4 oktober
Het lokaal bestuur Staden is een dynamische organisatie die volop in beweging is en op zoek gaat naar een begeleid(st)er buitenschoolse kinderopvang. Ben je graag bezig met kinderen en hou je ervan om hen een leuke tijd te bezorgen? Dan ben jij de collega die we zoeken!

Begeleid(st)er buitenschoolse kinderopvang D1-D3 - contractueel - deeltijds (19/38) - M/V/X

Functie

Je staat in voor een kwaliteitsvolle buitenschoolse kinderopvang.

Je profiel

Je bent houder van minimaal een kwalificatiebewijs dat volgens Kind en Gezin voldoet om in een buitenschoolse kinderopvang te werken of je bent bereid om een kwalificatiebewijs te behalen.

Ons aanbod

Je geniet van de voordelen van een tewerkstelling in de openbare sector (hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, fietsvergoeding, …).

Aanleggen wervingsreserves 

De wervingsreserves worden voor een duur van 3 jaar aangelegd. Als een plaats vacant wordt, dan worden kandidaten uit de wervingsreserves met een contract onbepaalde duur aangeworven.

Selectieprocedure

De kandidaten dienen te slagen in een selectieprocedure.

Kandidaatstelling

Je kandidatuur dien je in door je sollicitatiebrief, curriculum vitae en een kopie van het gevraagde diploma of getuigschrift op te sturen naar het college van burgemeester en schepenen, Ieperstraat 109, 8840 Staden, of te mailen naar personeel@staden.be en dit uiterlijk op donderdag 31 oktober 2019

De volledige functiebeschrijving vind je bij downloads.

Nieuwsoverzicht
Begeleiders en kinderen van de BKO spelen waterspelletjes

Openingsuren & contact

Personeel & HRM

adres
Ieperstraat 1098840 Staden
Tel. tel.
051 70 82 00
Fax fax
051 70 42 86
e-mail

Deel deze pagina