Dit nieuwsbericht is niet actueel.

VACATURE - administratief medewerker onthaal

vrijdag 4 oktober
Het lokaal bestuur Staden is een dynamische organisatie die volop in beweging is en op zoek gaat naar een administratief medewerker onthaal. Ben je sociaal en wil je instaan voor een kwalitatieve en vlotte eerste dienstverlening aan het onthaal? Dan ben jij de medewerker die we zoeken!

Aanleggen wervingsreserve administratief medewerker onthaal C1-C3 -  M/V/X

Functie

Je staat in voor een kwalitatieve en vlotte eerste dienstverlening aan het onthaal, dit kan onder meer door het organiseren van een klantvriendelijk onthaal met een duidelijke doorverwijsfunctie als door het ondersteunen van de verschillende sectoren.

Je profiel

Je bent in het bezit van een diploma secundair onderwijs.

Ons aanbod

Je geniet van de voordelen van een tewerkstelling in de openbare sector (hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, fietsvergoeding, …).

Aanleggen wervingsreserves 

De wervingsreserves worden voor een duur van 3 jaar aangelegd. Als een plaats vacant wordt, dan worden kandidaten uit de wervingsreserves met een contract onbepaalde duur aangeworven.

Selectieprocedure

De kandidaten dienen te slagen in een selectieprocedure.

Kandidaatstelling

Je kandidatuur dien je in door je sollicitatiebrief, curriculum vitae en een kopie van het gevraagde diploma of getuigschrift op te sturen naar het college van burgemeester en schepenen, Ieperstraat 109, 8840 Staden, of te mailen naar personeel@staden.be en dit uiterlijk op donderdag 31 oktober 2019

De volledige functiebeschrijving vind je bij downloads.

Nieuwsoverzicht
AC/DC

Openingsuren & contact

Personeel & HRM

adres
Ieperstraat 1098840 Staden
Tel. tel.
051 70 82 00
Fax fax
051 70 42 86
e-mail

Deel deze pagina