Dit nieuwsbericht is niet actueel.

VACATURE - maatschappelijk werker

vrijdag 4 oktober
Het lokaal bestuur Staden is een dynamische organisatie die volop in beweging is en op zoek gaat naar een maatschappelijk medewerker. Ben je begaan met je medemens en wil je hulpbehoevenden helpen om hun maatschappelijke integratie te bevorderen? Dan ben jij de collega die we zoeken!

Aanleggen wervingsreserve maatschappelijk werker (B1-B3 - M/V/X)

Functie

Je verstrekt maatschappelijke dienstverlening aan personen en gezinnen zodat ze een menswaardig bestaan kunnen leiden. Tot de taken behoren eerstelijnsopvang van cliënten, sociaal onderzoek, huisbezoeken en uitvoerende hulpverlening, administratie, registratie en teamoverleg.

Je profiel

Je bent In het bezit van het diploma bachelor in het sociaal-agogisch werk met de titel van maatschappelijk assistent, of het diploma van bachelor in de sociale gezondheidszorg, of een daarmee gelijkgesteld diploma.

Ons aanbod

Je geniet van de voordelen van een tewerkstelling in de openbare sector (hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, fietsvergoeding, …).

Aanleggen wervingsreserves

De wervingsreserves worden voor een duur van 3 jaar aangelegd. Als een plaats vacant wordt, dan worden kandidaten uit de wervingsreserves met een contract onbepaalde duur aangeworven.

Selectieprocedure

De kandidaten dienen te slagen in een selectieprocedure.

Kandidaatstelling

Je kandidatuur dien je in door je sollicitatiebrief, curriculum vitae en een kopie van het gevraagde diploma of getuigschrift op te sturen naar het college van burgemeester en schepenen, Ieperstraat 109, 8840 Staden, of te mailen naar personeel@staden.be en dit uiterlijk op donderdag 31 oktober 2019.

 

De volledige functiebeschrijving vind je bij downloads.

Nieuwsoverzicht
Post-it 'Word jij onze nieuwe collega?

Openingsuren & contact

Personeel & HRM

adres
Ieperstraat 1098840 Staden
Tel. tel.
051 70 82 00
Fax fax
051 70 42 86
e-mail

Deel deze pagina