Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Staden steunt Think-Pink met de verkoop van snoepzakjes en roze zumba

maandag 7 oktober
Oktober staat bekend als de maand van het bevolkingsonderzoek borstkanker. Ook wij steunen Think-Pink in de strijd tegen deze vreselijke ziekte. In oktober kleurt het AC/DC roze en verkopen we roze snoepjes in kader van De Warmste Week. De opbrengt gaat integraal naar Think-Pink.

Vroegtijdige opsporing is de beste bescherming tegen borstkanker. Daarom doet de Vlaamse overheid, en ook het Stadense gemeentebestuur, in de maand oktober een speciale oproep om een screeningsmammografie te laten nemen. Doordat de ziekte vroeger wordt vastgesteld, kunnen verwikkelingen of een zwaardere behandeling worden vermeden en is de kans op volledige genezing groter.

Wetenschappelijk onderzoek financieren

Om meer aandacht te vragen voor de strijd tegen borstkanker, gaat het gemeentebestuur in oktober nog een stapje verder. Met de verkoop van roze snoepjes in kader van De Warmste Week. De opbrengst gaat integraal naar Think Pink. Zo willen we de organisatie steunen en wetenschappelijk onderzoek financieren om de meest voorkomende kanker bij vrouwen te bestrijden.

Snoepzakje(s) kopen

Draag jij je steentje bij? Onze heerlijk gevulde snoepzakjes zijn te verkrijgen in het AC/DC. Voor één snoepzakje betaal je twee euro.

Roze zumba

Naast het verkopen van roze snoepjes houden we elke maandag van oktober een sessie roze zumba. Wat dat betekent? Een leuke zumbales, maar met een touch of pink!

Data roze zumba

Deelnemen kost 1 euro. Deze euro doneren we net als de opbrengst van de snoepjes aan Think Pink.

Nieuwsoverzicht
E-mailbanner actie De Warmste Week

Openingsuren & contact

't Scharnier

adres
Ieperstraat 1098840 Staden
Tel. tel.
051 70 82 04
Fax fax
051 70 91 03
e-mail

Deel deze pagina