Huis van het Kind

1. Wat

Het Huis van het Kind Staden is een lokaal samenwerkingsverband dat ouders ondersteunt bij de zorg en opvoeding van hun kinderen. Het probeert een antwoord te vinden op vragen van ouders en kinderen. In het huis van het Kind kan je terecht met al uw vragen over kinderen en jongeren grootbrengen. In elk Huis van het Kind krijg je advies over de opvoeding van je kinderen en kan je er ook deelnemen aan activiteiten en tips uitwisselen met andere ouders. Met verschillende deelnemende partners willen we in Staden een basisaanbod realiseren van preventieve gezondheidszorg, opvoedingsondersteuning en ontmoeting dat voor elk gezin toegankelijk is.

2. Wie 

Het Huis van het Kind is er in de eerste plaats voor ouders en kinderen. Maar iedereen die iets met opvoeding te maken heeft is welkom: toekomstige ouders, grootouders, andere gezinsleden, hulpverleners, organisaties,….

Het samenwerkingsverband Huis van het Kind Staden bestaat uit partners met een aanbod dat gezinnen ondersteunt. De gemeente Staden coördineert het samenwerkingsverband.

3. Waar

Vanaf 2019 wordt het samenwerkingsverband Huis van het Kind Staden erkend en gesubsidieerd door Kind en Gezin.

Het loket Huis van het Kind is georganiseerd in AC/DC, Ieperstraat 109, 8840 Staden

Logo Huis van het Kind

Openingsuren & contact

adres
Ieperstraat 1098840 Staden
Tel. tel.
051 70 82 03
Fax fax
051 70 42 86
e-mail

Deel deze pagina