Naar de top van de pagina
Gemeente staden

Nieuwjaarsconcert - Optreden Muzant Klassiek

Deze informatie is niet meer actueel!

Info

Een moeder en haar zoon op viool en accordeon. Veerle en Sebastian vertolken met de grootste gedrevenheid en heel veel passie werken uit het klassieke repertoire van onder andere Bach en Pachebel, werk van hedendaagse componisten zoals Galliano en Piazzolla en enkele subtiele eigen composities. De kracht van hun optreden zit in het feilloos samenspel, de verfijnde virtuositeit en het oneindige speelplezier.

Muzant combineert klassieke componisten uit de barok met subtiele eigen composities en hedendaagse componisten uit de hele wereld. (Piazzolla, Galliano…). Tussendoor hoort u uitbundige vrolijkheid uit de wereld-of filmmuziek of herkent u mogelijks een melodie uit ons rijk kleinkunstverleden. Moeder en zoon weten zonder woorden zichtbaar te communiceren via de taal van de muziek. Evenredig met het leven zelf, vertellen hun instrumenten uitbundig over hun intense vreugde, over goesting en doorzetting, over zachtheid of over pijn en over de melancholie van het loslaten. Wie al het geluk had om ze te horen spelen weet dat hun muziek een erg grote verbondenheid uitstraalt en raakt tot in het diepst van de ziel.

Zondag 16 januari om 10.45 uur
Het SWOK, Ooststraat 4a, Staden

Info en tickets:
www.staden.be - knop digitaal inschrijven
of via vrijetijd@staden.be - 051 70 82 04
* voorverkoop: 8 euro + gratis aperitief inbegrepen
* kinderen <12 jaar gratis
* vrijetijdspaskorting is van toepassing (meer info: welzijn@staden.be)

Na het concert
Tijd om het nieuwe jaar gezellig in te zetten met een drankje !


Organisatie: Cultuurraad Staden i.s.m. sector Vrijetijd

Wanneer

  • zondag 16 januari 2022
    van 10.45 u tot 12.00 u

Prijs

8,00 (Vrijetijdspas Volwassenen - 4,00 euro, Vrijetijdspas kinderen >12 jaar - 2,00 euro, kinderen <12 jaar - 0,00 euro)

Waar

naam
Het SWOK
adres
Ooststraat 4a8840 Staden

Contact

e-mail
Alle activiteiten

Maak je afspraak bij dienst Leven

Sluiten

Moet je bij dienst Leven zijn en wil je vlot geholpen worden? Maak een afspraak online of telefonisch via 051 70 82 02. Kom je zonder afspraak? Hou er rekening mee dat je even moet wachten tot er een vrij moment is. Of we kijken ter plaatse om een afspraak in te plannen op een andere dag.