Naar de top van de pagina
Gemeente staden

Vrijheidsfeest met onder meer Bart Kaëll en Sergio

Deze informatie is niet meer actueel!

Info

Het eerste weekend van september bruist de gemeente Staden traditioneel van de kermisactiviteit. En in 2021 wil het gemeentebestuur dat weekend extra feestelijk maken. Met een gratis Vrijheidsfeest blikken we voorzichtig vooruit op een wereld waarin we terug genieten van elkaars gezelschap, een deugddoend terrasje, een fijne knuffel, een optreden … Dat als beloning voor de gezamenlijke inzet van alle Stadenaars in de strijd tegen het coronavirus. Die avond kan je op de Marktplaats in Staden de benen losgooien tijdens optredens van:

19 uur - Mr. O & The Havanas
20 uur - Sergio
21 uur - Les Copines (Isabelle A, Ianthe Tavernier en Helle Vanderheyden)
22 uur - Bart Kaëll
23 uur - Dennis Cartier

Zak af naar het centrum en geniet samen met andere Stadenaars van een coronaveilig feest. Om alles veilig en vlot te laten verlopen is het aantal toegelaten bezoekers voorlopig beperkt tot maximaal 1500 feestbeesten. Het gemeentebestuur volgt daarbij steeds de Vlaamse of federale richtlijnen in de strijd tegen het coronavirus.
Vooraf inschrijven is niet mogelijk.

Gratis pendeldienst van en naar de deelgemeenten:
Bussen vanuit de deelgemeentes zorgen voor gratis, veilig en vlot vervoer richting het centrum van Staden. Om 18, 19, 20 en 21 uur rijdt er een bus heen en om 22, 23, 24 en 01 uur terug. Opstappen kan aan het Juul De Windeplein (Westrozebeke), aan de kerk in de Kampstraat (Vijfwegen) en aan wzc De Oever, Meilebroekenlaan 11 (Oostnieuwkerke). Je plaats reserveren op de bus is nodig en kan vanaf woensdag 11 augustus via https://www.staden.be/nieuwsdetail/1422/vrijheidsfeest-met-onder-meer-bart-kaell-en-sergio

Wanneer

  • zaterdag 04 september 2021
    van 19.00 u tot 23.59 u

Prijs

Gratis

Waar

naam
Centrum Staden
adres
Marktplaats 18840 Staden
Alle activiteiten